Curea Distributie Dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Distributia

La logan 1.5 dci am schimbat distributia la 77680 km , dar atentie ca nu mai tinea mult.

Comment

• Eu am schimbato la 77680 de km si inca ar mai fi mers, si cred ca mai bine o mai lasam pe aia decat sa patesc ceea ce am patit dupa schimb, adika la 2 zile sa constat ca boraste uleiul pe la semering si sa-mi distruga cureaua de distributie noua+cureaua de accesorii si tot ce se mai intampla cand sare de la punct. Cei care au citit despre problema mea stiu ce vreau sa spun...

Comment

• buna ! am 37.000 km in 4 ani si cred ca o sa-mi incerc norocul sa merg pana la 5 ani cu distributia,mai ales ca am citi aici in doua locuri ca au mers 5 ani.Mai stiti pe cineva care a intins-o atat(cureaua).Sa auzim de bine.SALUT

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
          Bine ca nu ti sa rupr ca la halul cum arata ai avut mare noroc!
          clar.. .............

Comment

• Originally posted by pagubos View Post
            buna ! am 37.000 km in 4 ani si cred ca o sa-mi incerc norocul sa merg pana la 5 ani cu distributia,mai ales ca am citi aici in doua locuri ca au mers 5 ani.Mai stiti pe cineva care a intins-o atat(cureaua).Sa auzim de bine.SALUT
            salut, eu am masina din 03.03.2006 deci cureua are putin peste 5 ani si 59900km. Am luna asta pe 22 programare sa-mi schimb distributiea. Mai mult nu intind "coarda".
            ex:
            Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km)
            Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km)

Comment

• Va rog un sfat:28000km si 5 ani!Sa schimb doar cureaua sau sa schimb totul?

Comment

• Personal as schimba tot conform carnetului de intretinere, avand in vedere ca astea ar fi trebuit facute la 4 ani:distributia, cureaua de accesorii, lichidul de frana si cel de racire + uleiul si filtrele.
                ex:

Comment

• Florine dupa ce schimbi cureaua uita-te la ea sa vezi in ce stare e si spune-ne si noua cat de coapta e.motorul la diesel nu prea se incalzeste la mine o singura data am auzit termocupla,asa ca, cureaua a lucrat la un mediu cat de cat constant.oricum mai mult de 5 ani nu ma risc nici eu sa nu imi faca masina asta iar vreo paguba....

Comment

• Astazi am schimbat kitul de distributie si cureaua de accesorii care in martie implinisera 5 ani si acum are si 60136 km. Mai jos incerc sa atasez niste fotografii cu, cureau veche, care arata destul de bine (pe exterior se vede chiar si scrisul tinand cont ca acea parte antreneza pompa de apa) si cred ca ar mai fi mers un timp (si parerea mecanicului), dar si cu teama ca ia cam trecut termenul. Cureaua si intinzatorul erau Gates dar rulmentul facut in China.
                    Ceva mai obosita am vazut cureaua de accesorii (mici crapaturi pe interior).
                    Attached Files
                    ex:

Comment

• Cine este producatorul curelei de accesorii?
                      Pe rola ce scria?
                      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Pe masina cureaua si rola erau Gates si rulmentul facut in China.
                        Eu am pus de la SKF dar si acestea sunt Gates dar cu rulment de Japonia=330lei.

Cureau de accesorii scrie Renault 6k 8200243021.
                        Si am pus PIX 'X' Power-facuta in EU=40lei

Manopera in servis=203lei fara TVA
                        ex:

Comment

• tu ai schimbat,sau la service?

Comment

• La servis am facut acest schimb.
                            Eu am venit cu piesele, pe care le-am cumparat la un pret mai mic fata de cele din servis.
                            ex:

Comment

• Salutare!...85000 si inca nu am schimbat-o;))

Comment

• Nu-i riscant?In cartea tehnica scrie ca trebuie schimbata la 60000 km.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google