ABS Pe Un Preferance

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ABS Pe Un Preferance

Salut

Am si eu 2 intrebari: Se poate monta ABS-ul asta nou Bosch 8.0 si repartitorul electronic pe un Preferance din 2006 si daca da ce implica acest lucru , mecanic si electronic.

Si inca o intrebare sincera, se merita?

Dc va intreb? Pentru ca anul trecut pe 31.12. am avut un accident din cauza ca pe jos era um pic alunecos si am franat mai brusc. M-a furat spatele si s-a terminat totul. Masina e reparabila si as dori sa montez ABS-ul si repartitorul poate ma ajuta pe viitor.

Multumesc

Multi au vrut sa-si monteze ABS-u "aftermaket" numai ca treaba asta doar la uzina se poate face,si au renuntat..Niciun service Dacia nu o sa faca asa ceva.Plus de asta e mult de lucru..eu cel putin nu-i vad rostu.Daca vrei siguranta pui frate ABS cand dai comanda...sau/si airbag-uri laterale.Astea-s chestii care trebuie montate in fabrica..ca altfel ai gasi ABS de cumparat la toate magazinele.
    Cumpar volan de Duster

Comment

Salutare domnilor !
      Cu privire la montarea ulterioara a ABS-ului sau a aerului conditionat pe modelele care nu au asa ceva din constructie eu zic ca nu se merita trebuiesc aduse modificari si facnd calculul la sfarsit chiar nu se merita ,in legatura cu ce ai patit cu accidentul sincer imi pare rau dar asta este din greseli invatam toti , parerea mea ca cea mai buna frana este distanta nici un abs si nici un al sistem de frana nu face nimic .

Comment

Din cate am citit pe forum e mult de munca si se schimba multe piese . Nu stiu daca renteaza . Cand am cumparat masina , neavand masini cu ABS pe stoc un dealer din Pitesti a spus " dar va montam noi ABS dupa daca doriti ". Acum nu mai stiu care dealer a facut oferta , dar poti sa cauti pe dacia .ro dealarii din Pitesti, sa iei numerele de telefon sau adrese de email. (sincer vazand pe forum cate trebuie schimbate , nu stiu daca agentul de vanzari avea habar ce spune , sau la cat se poate duce costul instalarii ABS-ului).

Comment

pe loganul anterior m-am gandit si eu ca ar fi bine sa am si abs...asa ca am mers la dealer si am intrebat cat costa si ce mai trebuie facut dar raspunsul lor a fost clar pentru mine: abs-ul se pune numai in fabrica, in momentul asamblarii masinii.
          o montare ulterioara nu mai este posibila, ori ineficienta.
          a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

Originally posted by annonymuss View Post
            Salut

Am si eu 2 intrebari: Se poate monta ABS-ul asta nou Bosch 8.0 si repartitorul electronic pe un Preferance din 2006 si daca da ce implica acest lucru , mecanic si electronic.

Si inca o intrebare sincera, se merita?

Dc va intreb? Pentru ca anul trecut pe 31.12. am avut un accident din cauza ca pe jos era um pic alunecos si am franat mai brusc. M-a furat spatele si s-a terminat totul. Masina e reparabila si as dori sa montez ABS-ul si repartitorul poate ma ajuta pe viitor.

Multumesc
            Daca ai ABS nu te mai fura spatele?Am un coleg de munca care a avut ABS pe Logan si tot la furat spatele pina sa rasturnat.(din fericire nu au patit nimic)
            AC/DC- RIDE ON

Comment

s-a mai discutat despre montarea ulterioare a abs-ului. am mai spus-o si atunci, nici un service nu are ce sa construiasca masini, au doar voie sa repare. instalarea abs-ului presupune montarea senzorilor la roti, tras cablaj, tras conducte, montat servopompa, ecu abs...daca e cazul se inlocuiesc butucii rotilor cu unii care au dantura de recunoastere a pozitiei rotii. se modifica tabloul de bord, se trag fire in bord.

inainte de a deschide topicuri, va rog folositi functia "search"; foarte probabil sa gasiti deja topicurile care va intereseaza...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

scuze pentru serch, dar chiar nu am gasit
                Pentru restul va multumesc f mult m-ati convins
                Last edited by Seba; 26 February 2009, 11:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google