masina trepideaza la relanti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• masina trepideaza la relanti?

Cateodata, la relanti, trepideaza toata masina mai rau decat un tractor. O accelerez putin si e ok. Sa fie oare de la tampoanele de la motor?

Ati patit asa ceva?

senzor turatie? sau cum ii zicea...

sigpic

Comment

am patit la vechiul mercedes.
      da, e de la suportii motor. asta in caz ca nu e dus ceva la injectie
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

da mai cristi dar lui nu-i trepideaza intotdeauna ci doar cateodata deci slabe sanse sa fie suproti de la motor...

sigpic

Comment

Cand am simtit prima oara, exact la vechiul mercedes al unchiului meu m-am gandit )

Sper sa nu fie din injectoare ca e destul de naspa cu scorurile. Masina e a firmei si peste cateva zile o sa vina aia noua dar mi-ar parea rau sa pateasca ceva.
          Credeti ca ar merge o vizita la service? Deabia i-am facut verificarea si a fost ok.

nu mai posta consecutiv, foloseste butonul edit
          Last edited by crististreulea; 16 October 2007, 13:37.

Comment

E din cauza motorinei proaste. Se poate sa aiba impuritati in ea.
            O alta posibila cauza ar fi sa fi iesit mufa din motorasul pas cu pas, ar fi bine sa verifici asta.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Din pacate nu stiu care e motorasul pas cu pas

crististreulea, butonul de edit merge doar 5 minute si trecusera deja
              Last edited by iuli81; 16 October 2007, 15:05.

Comment

si la mine trepideaza si is convins ca sunt slabiti suportii...tre sa merg la garantie,dar la mine face urat si cand schimb...altadata mi-o scoate si din a 2a
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cristi, tu ai MPi, el are dCi, deci e diferenta mare
                  plus ca el nu omoara masina )
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

si ?dciul are cuplu mai mare ca benzinarul,acolo se rupt/slabesc suportii
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by iulian_vis
                      Din pacate nu stiu care e motorasul pas cu pas
                      Desfaci capacul ala de plastic din motor, cu o surubelnita in "X" si dupa verifici si tu toate mufele care sunt pe acolo, sa vezi daca nu cumva e vreuna un pic iesita de la locul ei. Daca sunt in regula e motorina de vina, de la injectoare nu poate fi in orice caz.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Merci Andrei. Dimineata o sa verific. Sper sa fie de la motorina si nu altceva

Comment

Ia zi mai nea Julian , ai verificat? De la ce era pana la urma, bineanteles daca sa rezolvat problema. Hai zi-ne si noua ca sunt curios,
                          , sunt cu ochii pe voi !
                          :thumbsup:

Comment

Originally posted by FLORYN
                            Ia zi mai nea Julian , ai verificat? De la ce era pana la urma, bineanteles daca sa rezolvat problema. Hai zi-ne si noua ca sunt curios,

si eu am astfle de trepidatii (laureate 1.5 dci) de ceva timp; sa fie oare de la suporti sau de la motorina proasta?

Comment

Nu am rezolvat pentru ca nu m-am uitat. Am bagat motorina din alta parte dar vad ca inca trepideaza, mai ales dupa ce se incalzeste. Curios e ca nu tot mereu. Cred ca o vizita la dealer e cea mai buna

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google