Vibratii Geam Portiera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vibratii Geam Portiera

Uneori la denivelari sau la mers subturat se aude o vibratie in partea superioara a portierei stanga fata.Am fost la revizia de un an si nu au putut descoperi cauza.Am deschis si inchis geamul ( care este electric) de nenumarate ori, am reglat oglinda in limitele maxime, vibratia nu dispare.Am verificat balamaua usii, incuietoarea, totul e OK dar de vibrat tot vibreaza.Va rog ajutati-ma daca aveti idee de ce apare acest fenomen.Multumesc Milan G.

Sunt doua cauze, nu stiu care din ele e la tine.
    Una e sa fie desfacut un surub la macaraua geamului, in interiorul usii.
    A doua e sa provina zgomotul de la boltul usii, poti pune banda izolatoare pe el sa vezi daca mai face.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cum se aude ? La mine se aude ca un clănţănit , dar numai cu geamul deschis sau partial deschis.

Comment

Si eu am avut aceiasi problema cu clantanitul in portiera, spre mirarea mea cand am dus-o la revizie au unblat la centura de siguranta si zgomotul a disparut.
        Cei de la service au stiut imediat despre ce era vorba, cand le-am spus ce se aude un zgomot in portiera, probabil e ceva care se intampla frecvent.
        Sper sa fie si la tine la fel :-bd

Comment

la mine se mai intampla cand nu este inchis geamul de tot. adica e inchis dar nu e perfect inchis (de la gropi sau eu stiu ce) mai dau sa se inchida un pic fortat sa zic asa si porma inceteaza zumzaitul
          1.5 dc

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google