Vibratii La Accelerare Brusca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vibratii La Accelerare Brusca

salut!am un logan dci din 2008 si am 23 000 km.Ieri am facut un drum de 100 de km si cam dupa 80 de km cand acceleram brusc in treapta a 4-a dar si a 3-a apareau pentru cateva secunde(aprox intre 1300 - 2100 ro/min) niste trepidatii similare cu a daciilor vechi in momentul in care merg in 3 bujii. Faza asta mi-a facut-o aproximativ 10 km dupa care am oprit.Masina trage bine, nu da fum.Dupa ce am plecat iar, am vazut ca nu mai face, insa ma nelinisteste ca are doar 23 000 km si i-am facut revizia la 20 000 km. Sa fie oare de la motorina?am bagat de la LUK si am auzit ca ar fi cea mai proasta?Ce-mi recomandati?Va multumesc pt ajutor!stima

Pai cum ai vrea sa-ti faca la 1300-1500 rpm daca o accelerezi la podea??
    Normal ca trepideaza, ai sa omori motorul cu stilu asta de accelerat

PS: accelereaza usor (pe tr IV nici nu prea ai ce sa cauti sub 1700 rpm) pana la 2000-2200 rpm, apoi baga talpa la podea.

Comment

Da de ce bagi de la lukoil? Te-a atras pretul?Schimba repede statia iti recomand petromv sau mol.

Comment

sub 2000 nu ai motiv sa ai dai talpa..ca nu merge...
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

daca iti e lene sa schimbi, incearca sa ii dai talpa si sa ciupesti un pic ambreiajul.
          In mod normal nu ai ce cauta sa-i dai talpa sub 1900-2000 rot/min ca se balbaie.
          BTW la 1300 rot/min sa nu te astepti sa tasneasca.
          sigpic
          Ambition 1.5 dc

Comment

Aceeasi problema cu trepidatiile am avut`o si eu in treapta a 4a dar la 2500 de rpm. Dar e din 2007 si are 180 000 KM. Poate fi si aceasta cauza?

Comment

intrun mers normal in jur de 2500 ture la accelerare si la franare se transmite catre timonerie o miscare care se simte in schimbator
              este normal sau nu sa se simta in schimator actiunea pedalei de acceleratie

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google