am un Logan 1.5 dci abs plus, am descoperit de curand in portbagaj, mai exact pe tavanul portbagajului, in partea stg, un buton, care poate fi apasat avand o cursa lunga. La folosirea lui nu sesizez nici o chestie. Am cautat in manualul de utilizare si nu am gasit nimic. Stie cineva la ce foloseste acel buton? Sau pt ce a fost montat acolo?
Bec portbagaj
Collapse
X
-
Daca nu ma insel el este actionat in mod normal de bratul de la portbagaj si este senzorul de usi deschise pentru portbagaj.
Ar trebui cand nu este apasat acel buton, si ai contactul pus, in bord sa ti se aprinda martorul de usi deschise. Iar cand il apesi sa se stinga acel martor.
PS: acel buton se afla in partea stanga sus a portabajului, nu ?
-
Cum s-a mai zis e contactorul pentru a stinge lumina in portbagaj. Becul de la portbagaj este pus la masa temporizat de UCH, deci are + permanent.
Se stinge dupa 30 de secunde pentru ca exista niste standarde internationale care mentioneaza niste lucruri referitor la portbagaj si iluminara lui: 1. Posibilitatea de a fi deschis din interior. 2. Obligativitatea ca un anumit numar de minute sau secunde incuietoarea portbagajului sa fie iluminata. De ce? Pentru ca, in caz de incident cu inchiderea unei persoane in portbagaj, aceasta sa poata deschide porbagajul din interior, sa nu stea sa bajbaie, plus ca aceasta deschidere a portbagajului din interior trebuie realizata cu mainile goale, nu cu scule (surubelnite etc).
Cum Loganul este gandit sa fie vandut pe mai multe piete, este mai simplu si mai ieftin sa bage aceast facilitate direct de la inceput...
Comment
-
sau e butonul magic apesi si se mai mareste inca o data portbagajul )ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Iarna nu a inghetat niciodata usa portbagajului, pentru ca dau jos gheata si zapada care se strange pe margine.
Comment
-
Daca dai cu silicon pe chedere o sa ai un zgomot asa frumos in masina, ca nici in Trabant nu cred ca-i asa...
Comment
Comment