Sa o stapanesti sanatoasa masinuta ,se comporta frumusel,consum bun, cuplu mai mare ca la 1.6 16v :P
ABS Plus Hello!!!!!
Collapse
X
-
Originally posted by flota View PostScaunele cu airbaguri sunt mult mai comode
Comment
-
Mai comode in ce sens?
Iti spun ca sunt aceleasi scaune, doar ca in suportul lateral s-au montat airbaguri.
Comment
-
Buna
Am si eu o mica nelamurire si anume la versiunea ABS + in cutia de acte nu am montat bec din fabrica si sunt curios daca instalatie electrica este facuta pentru a se putea monta ulterior. M-am uitat pe acolo dar nu am vazut fire. Stie cineva precis daca este instalatia facuta sau nu iar daca nu este facuta este greu de tras 2 fire si de unde.
Merci mult!!!
Comment
-
Da, exista precablaj, pe anumite loturi.
Comment
-
Originally posted by troglodea View PostAm si eu o mica nelamurire si anume la versiunea ABS + in cutia de acte nu am montat bec din fabrica si sunt curios daca instalatie electrica este facuta pentru a se putea monta ulterior. M-am uitat pe acolo dar nu am vazut fire. Stie cineva precis daca este instalatia facuta sau nu iar daca nu este facuta este greu de tras 2 fire si de unde.
Merci mult!!!
nu mai scire cu majuscule, se considera ca tipi...Last edited by Seba; 3 December 2008, 15:41.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment