am un logan kiss de 70 cp
se poate schimba doar capul la injector?[diesel]
Collapse
X
-
in principiu duzele sunt mai ieftine decit un injector intreg, poate de asta intreba ca vad ca a aruncat pastila si a fugit nu vrea sa dea mai multe detalii.
on-topic: eu unul nu cunosc ce tip de injectoare sunt pe dci daca se pot schimba numai duzele sau tot injectorul.
Comment
-
Nu se poate schimba numai "capatul", trebuie schimbat tot injectorul.
Comment
-
Originally posted by b71gda View Postam un logan kiss de 70 cp1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Corect. Ca sa schimbi un injector pe garantie, iti trebuie ceva pile sau vesnica spaga, altfel, daca vor pot sa nu ti-l schimbe, iti zic ca ai bagat motorina proasta si n-ai ce sa faci. De fapt asta se intampla la orice piesa din sistemul de alimentare cu carburant...
Comment
-
Pentru schimbarea unui injector pe garantie in caz de asa ceva...am toate bonurile de carburant,la revizia de 10.000 voi inlocui filtrul de motorina(chiar daca nu e timpul)...ce altceva ar mai trebui facut pentru a nu comenta mesterii?
Oricum la revizie am sa-i intreb pe cei de la service ce mai trebuie sa fac pentru a nu avea probleme pe viitor.sigpic
Comment
-
in principiu vroiam sa stiu daca se poate inlocui doar capul.loganul il am de 3 saptamani si nu am avut probleme,dar cand o iesi din garantie cine stie?am inteles ca sunt scumpe injectoarele astea,alimentez numai de la rompetrol.
km multi fara probleme
Comment
Comment