se poate schimba doar capul la injector?[diesel]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

E in jur de 1000 ron un injector, iar la benzinare e 120 ron unul...
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
      da am auzit acum ca cica carburantii de la petrom sunt cei mai prostii? pe ce se bazeaza lumea cand zice asa ceva....
      oare sunt sanse ca in viitor sa mai scada preturile la injectoare???
      eu unul pun aproape numai de la petrom , top euro diesel 4... cam ce motorina e cea mai buna, si nu exagerat de scumpa? poate ar fi bun un topic cu subiectul asta, daca deja nu este unul...
      1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Originally posted by andrei View Post
        Corect. Ca sa schimbi un injector pe garantie, iti trebuie ceva pile sau vesnica spaga, altfel, daca vor pot sa nu ti-l schimbe, iti zic ca ai bagat motorina proasta si n-ai ce sa faci. De fapt asta se intampla la orice piesa din sistemul de alimentare cu carburant...
        daca mie pe gpl mi se strica un injector ce pot sa mai zica?
        sigpic

Comment

Cum "ce pot sa mai zica"? Marca banu ca la nasu mare ca esti de vina !
          Glumesc desigur , nu ma lua in seama, zi si tu doamne fereste !
          , sunt cu ochii pe voi !
          :thumbsup:

Comment

Originally posted by gogoasha69 View Post
            daca mie pe gpl mi se strica un injector ce pot sa mai zica?
            Ce pot sa le zica si celorlalti, ca ai bagat GPL sau benzina proasta.

Comment

Originally posted by andrei View Post
              Ce pot sa le zica si celorlalti, ca ai bagat GPL sau benzina proasta.
              pey sa imi zica ei de unde sa bag gpl...
              sigpic

Comment

Pai ei n-au nici o vina ca tu bagi GPL prost, daca tu ai bonurile poti sa pui societatea de unde alimentezi sa plateasca reparatia, dar asta numai in instanta.

Comment

faza naspa este ca la orice statie (sau la aproape orice statie) de alimentare, se gasesc mereu niste indivizi care sa mai "lungeasca" cantitatea de combustibil, sau daca nu, poti nimeri combustibilul de pe fundul tancului, care poate nu e asa de curat... depinde si de cum ti-e norocul... dar faza este ca ei cum pot dovedi ca tu ai pus motorina proasta? nu pot, dar tu poti dovedi ce fel de motorina ai pus, dovedind cu bonurile... ;)
                  inca o chestie... de ce isi ia lumea masini pe gpl? e mai ieftin? nu cred. o fi gpl-ul la 15 mii, dar la comsum de 10-12, ajungi la acelasi pret ca si motorina, care iti ia 5-6!
                  1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Si daca demonstrezi cu bonurile ce? Ca n-ai ce face cu ele la Dacia, doar sa dai benzinaria in judecata dupa si sa iei banii pe reparatie.

Comment

Originally posted by b71gda View Post
                      ar face bine sa le mai scada pretul macar la jumate ca am auzit ca un injector e vreo 1200 ron?asa stiu din auzite?

gasesti injectoare noi sigilate la 5,5 mil / bucata pe okazii.ro .
                      ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

andrei eu astept parerea ta... daca tu zici ca-s ok eu intru in afaceri...

sigpic

Comment

Adica? Ce parere? Vrei sa iei injectoarele alea la 550 ron si sa le dai mai scump?

Comment

nu faza cu afacere era o gluma... nu stiu ce parere vreau... exista asa zisele falsuri sau de calitate mult mai proasta???

sigpic

Comment

Alea de pe okazii nu sunt false (cel putin asa cred), ci sunt "subtilizate" de prin fabrica...

Comment

Sal, am intrebat mecanicul de la service (Dedeman Bacau) si a zis ca nu schimba injectoare pe garantie, mare atentie la motorina folosita, mai zicea ca daca te tii tare service-ul are sa ceara expertizarea combustibilului din rezervor si din filtrul de motorina.
                                Blue Diesel Tech

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google