se poate schimba doar capul la injector?[diesel]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Baieti, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Nu cumparati piese de provenienta dubioasa. Romanul e inventiv rau de tot. Iau piese uzate din service-uri, le curata, le spala, le vopsesc, de juri ca sunt noi noute si le mai si baga in cutii originale si dup-aia le vand ca noi la juma de pret, ca de e afacere buna. Nu va incredeti in chilipiruri ca dati bani degeaba. Eu unul am patit-o cu niste pivoti si cand i-am montat jucau mai tare ca ai mei, si mai cunosc persoane care si-au luat tzeapa si cu alte piese. Va salut.

Scuze pt off-topic, dar era bun prilejul sa va spun asta.
    Last edited by McKlaud; 11 April 2008, 18:33.

Comment

Salut
      am si eu o intrebare legata de injectoare, din toata gama Renault( clio; megane; ....) nu se potriveste nici un tip de injector la Logan? Si din cate am inteles injectoarele de Logan sunt facute de firma Delphi. OK, dar nici o alta firma nu mai face injectoare care sa mearga la Logan? Tot caut pe net si nu gasesc nici un fel de info. De genul sunt curios pt ca daca cele de Delphi tot pica din cauza motorinei, nimeni nu face ceva mai bun ca ei?

Comment

Se potrivesc de la renaulturile cu acelasi tip de motor: megane, clio, kangoo, scenic, twingo...Dar si alea sunt tot delphi. La benzinare sunt bosch. Nu cred ca cineva face injectoare identice cu delphi numai de dragul de-a le lua piata de spare-parts.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Injectoarele de Supernova se potrivesc pe Logan(de 1,4). M-a intrebat cineva si eu i-am spus "cred ca da".
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

@troglodea: Nu exista decat Delphi pe piata pentru Logan dCi.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Merci baieti de lamurire, dar eu sper ca in viitorul mai apropiat sau mai indepartat sa apara si alta firma producatoare de injectoare pentru DCI-uri pt ca cu cele de la delphi nou beneficiarii de logan dci cam dam faliment in caz ca trebe schimbate. Momentan nu am probleme de genul si nici nu vreau sa am, dar trebe sa merg la service ca imi zdrangane ceva in stalpul din stanga pe drum rau, in rest merge bine.

Comment

Daca mergi normal, nici subturat, nici supraturat, pui motorina buna nu o sa fie probleme.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Salutare,
                  Am auzit pe la alti proprietari de dci-uri ca bine ca sa bagi o bucata de magnet in rezervorul de carburant care sa adune toata pilitura ( in caz ca este sau va fi) si ar pica problemele la injectoare.]
                  A auzit cineva de varianta aceasta sau se poate face si asa ceva?

Comment

Ziua buna
                    sustin opinia lui McKlaud-aveti grija la "facaturi" este piata plina
                    exista insa solutii mai ieftine si cu piese originale delphi pt toata gama de motorizare dci 65,70,85 cp

pt cristi_lcd:prima diferenta este intre numarul de gauri de pulverizare si a doua este diferenta de calibrare;se pot monta insa de logan pe solenza cu conditia sa pui calibrarea aferenta;daca pui injectoare de dsn pe logan nu o sa functioneze in parametrii
                    o zi buna
                    cand ma privesc ma ingrozesc,cand ma compar ma linistesc

Comment

Salut. Am intrebat un mecanic si se pot schimba doar diuzele sunt undeva la 20 ron numai la reprezentanta se inlocuiesc cu totul(din comoditae banuiesc). Mare grija de unde alimentati pentru ca eu am alimentat de la rompetrol ghencea de doua ori si era cat pe ce sa steric motoru . acum alimentez de la petrom , mol , omv si problema a disparut . cu motorina de la rompetrol cand acceleram parea ca nu se alimenteaza vibra foarte tare si nu trage . La garantie daca te duci sa iti ia mostra te costa daca motorina e proasta iti da rezervoru jos si iti curata tevile de la alimentare ,toate pe bani cu toate ca ai garantie . pierz garantia

Comment

Nae unde ai gasit supape asa ieftin? Eu cred ca abera aiurea mecanicul tau ca eu sub 3 mil n-am auzit pe nimeni sa desfaca un injector, si daca te duci la un centru serios de reconditionari ii 500 ron cu injectoru vechi la schimb.
                        Pain brings out the truth in us all...
                        ...how much truth can you stand?

Comment

Sal si scuze era vorba de 200 ron . Am sa ma interesez si va spun mai multe

Comment

asta ar fi o adresa de unde puteti cumpara

Comment

eu stiu ca nu se pot cumpara asa.....ci doar daca iei setul de injectoare cu totu
                              Sau cum am avut eu probleme cu ele de mi sau spart.....am dat o sima de 2600 ron...si mi sau schimbat toate componentele inafara de bobina...ca sa nu mai dau si bani pe kitul de instalare...si am avut noroc ca bobinele au fost bune

Comment

nu mai dati cu presupusul
                                cautati aici http://www.autogreen.ro/?p=2290 si o sa vedeti ca se pot schimba diuzele injectoarelor
                                poate mai economisiti niste bani
                                spor la treaba!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google