If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
daca a mai pus cineva intrebarea asta imi cer scuze ca nu am vazut-o
Am cumparat un termometru de interior esterior pt masina.Unde sa pun senzorul de la termometru ca sa-mi indice o valoare cat mai aproape de adevar?firul are vreo 1,5 m,vreo sugestie?
Daca cineva isi mai aminteste, acest termometru de exterior trebuia sa se regasesaca in varianta de top a gamei adica si la Ambition (2004) si nu l-au pus.....
Cica ar fi trebuit sa fie in fata sub bara de protectie.
Apropo cat te-a costat?
In principiu ar trebui montata sonda sub bara fata dar fara ca aceasta sa fie lipita de bara. Daca ai proiectoare de ceata ai putea sa o prinzi cu o clema de suportul de proiector.
Un termometru ieftin:
ma costat 27 ron,l-am luat din carrefoure ploiesti
eu l-am montat in bara fata stanga jos. cu putina indemanare reusesti. ideea m-ia venit de la OPEL care are senzorul montat ori in bara fata tocmai jos(am un prieten cu opel vectra care la schimbat de nenumarate ori fiindca e foarte sensibil la socuri), ori sub proiectorul stanga jos. eu l-am prins intr-un hotsurub de bara fata dar pe interior din cauza apei noroiului.....
Majoritatea masinilor au senzorul in oglinda (deobicei cea din dreapta), in partea inferioara.
Pentru a-l pune acolo faci asa:
Scoti oglinda (geamul).
Desfaci fata de usa.
Cu ajutorul unei sarme mai rigide tragi firul senzorului prin gaurica de trecere a firelor de la oglinda (dinspre oglinda spre fata de usa)
Acelasi procedeu cu sarma incerci si la burduful de trecere intre stalp si usa, ata doar ca e cam naspa pozitai sub bord, acolo unde iese burduful. Preferabil sa scoti burduful din usa (nu din stalp), ca sa poti manevra cum trebuie pe acolo.
montarea senzorului: dai o gaura corespunzatoare in josul oglinzii, exact cat dimensiunea suportului senzorului, si fixezi senzorul (cu suport cu tot, cu tamburusul suportului in jos) in acea gaura.
Se lipeste treaba (cu un silicon poliuretanic, elastomeric)
Firele le poti lipi de asemena cu silicon sau cu powertape de partea inferioara a scoicii (pe dinauntru) ca sa nu zdrangane/miste pe acolo.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment