termometru de exterior la logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Are cineva idee daca termometrul asta minune incape sub consola centrala?
    Eu am masina din feb 2007 si mai am o prelungire a consolei cu un spatiu de depozitare. Stie cineva cat e de mare termometru' si daca ar incapea acolo?
    Multumesc anticipat.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

am vazut la astia de la renault au la oglinda voiam sami pun si eu unu si chiar cumparasem unu arata temp din masina si afara dar tot asa trebuia sa ma chinui ku firul si am renuntatil luasem de la peco mol dar e bun si pt casa
      ym! dorinu2005@yahoo.com
      BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

Cred Ca O Sa-l Lipesc Pe Geam Senzorul,pe Interior Stanga Jos,si Ar Trebui Sa Ia Temperatura Geamului Care Intra In Contact Cu Aerul Nu?

Comment

Daca il lipesti acolo o sa ai pe display doua temperaturi de interior. Cel mai bine e cum a zis Andrei, in oglinda din dreapta.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Pe geamul portierei, inauntru? Daca e asa va arata sigur eronat, nici temperatura de exterior si nici cea de interior
            Don't touch! Never ever steal
            Unless you're in for the kill

Comment

Pe geamul portierei e cea mai proasta idee. O sa vina aerul cald de la aerator si o sa arate eronat.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

senzorul de caldura trebuie pus afara daca vrei sati arate cat de cat corect incearca sub oglinda
                ym! dorinu2005@yahoo.com
                BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

in nici un caz in habitaclu..oricum arata aiurea..l-am testat si eu..in schimb afara indica cat de cat bine..

Comment

iar afara cred ca trebuie sa fie ferit de vant, nu stiu sigur daca si senzorul simte wind chill-ul sau nu, dar daca e asa, va arata valori diferite cand mergi si cand stai.

Comment

in mod normal, senzorul se pune sub bara fata, undeva in lateral, dar nu lipit de bara, ca sa nu arate aiurea cand se incalzeste bara de la soare.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Desigur ca daca are windchill s-a dus naibii temperatura..mai ales in mers..De fapt unde poti sa-l pui ca sa nu indice eronat din cauza ca mergi, sau ca stai sau ca e soare sau ca bate vantul mai tare din lateral??
                        Banuiesc ca solutia in bara de protectie e ok..dar curentii de aer, etc?
                        daca protejezi prea mult senzorul nu mai indica , corect!

Comment

eu stiu ca senzorii trebuie sa stea in zone aerisite (sa nu se formeze acel efect de sera), sa nu ii bata direct soarele, sa se depuna zapada, apa (ca apa sa se evapore va raci senzorul), etc...

Comment

Originally posted by arkadyema View Post
                            De fapt unde poti sa-l pui ca sa nu indice eronat din cauza ca mergi, sau ca stai sau ca e soare sau ca bate vantul mai tare din lateral??
                            In oglinda, arata cel mai corect dupa parerea mea.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

in oglinda ma gandesc ca fiind neagra se incalzeste vara tare, dar pare unul din cele mai potrivite locuri

Comment

Oriunde l-ai pune o sa arate eronat pentru ca sunt niste termometre ieftine aproape poti sa le consideri de jucarie. Eu sunt maniac cu termometrele si am incercat ieftineli din astea o gramada si acasa si la masina si oriunde le puneam tot aiurea aratau si nu cu un grad doua. Daca gasesti un termometru de la o masina avariata straina(dauna totala) , abia atunci te gandesti unde sa pui senzorul, eu il pun in bara din spate.
                                Pacat ca s-au zgarcit cei de la dacia, era frumos sa fie cu termometu din fabrica.
                                Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google