Nu numai ca era frumos era foarte necesar. Daca pleci la drum lung in dec-ianuarie pe la ora 20 cand afara sunt 4C, pe la 23 e foarte posibil sa dai de polei. Daca vedeai undeva ca afara ascazut la 0-1C poate scapai de patinare...
termometru de exterior la logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Termometrele astea ieftine n-au Ice Alert, ceea ce era bine. Macar stii cand e temperatura aproape de punctul de inghet, te avertizeaza.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostIn oglinda, arata cel mai corect dupa parerea mea.
Comment
-
La toate masinile care le-am avut, termometrul era o scula utila.
As vrea sa am si la log, dar nu vreau sa m-apuc sa trag fire.
Am in cap sa folosesc un termometru wireless, osa p un emitatorul pe undeva sub capota ma mai gandesc unde sa nu fie influentat de temp. motor.
O alta problema e ca termometrul are si alte functii. Ceas, umiditate, prognoza meteo si ca arata ca un GPS. Sa nu-mi sparga geamul. Altfel are si iluminare,cred ca se poate alimenta usor din bricheta. Pretul e mic cred ca am dat pe el 60 de lei. Aveti idee unde as putea sa-l pun ca sa am un acces usor la emitator(se schimba bateriile AAA la cca 3 luni).
Are si alarma sonora reglabila. Deci merge si cu freeze alarm.
Comment
-
Originally posted by florin_bgdn View Post"...Deci merge si cu freeze alarm"
asta e tare utila... daca adormi la volan, in maxim 10 minute sigur te trezesti
ontopic: La Clio e sub oglinda dreapta si nu e afectata de vant. Si e util... cam o data pe zi, maxim.
E adevarat ca utilitatea se aplica la cei care fac drumuri de cate sase ore, care trec de la ses la munte, s.a.m.d. Daca mergi de la Bukaresti la Lehliu, normal ca pare un moft.
Comment
-
Originally posted by florin_bgdn View PostLa Clio e sub oglinda dreapta si nu e afectata de vant.
Comment
-
Si eu ma mir, tocmai de aia am intrebat
Comment
-
Astept pozele. Chiar sunt curios.
Comment
-
Uite ca am revenit si cu pozele... Andrei, dai o bere!
Comment
Comment