termometru de exterior la logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cred ca e singurul model de masina cu sonda de tempertura in afara oglinzii. La toate modelele Peugeot, Nissa, VW, Audi, Skoda, senzorul e in carcasa oglinzii.
    Sonda de temperatura m-am uitat si costa 200 ron.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

andrei - Sonda de temperatura m-am uitat si costa 200 ron.
      pai de banii astea imi umplu masina de termometre de interior exterior universale si fac o medie la toate si ......

Comment

Salut ! Ce se vede in poza de la Clio , este defapt carcasa oglinzi , iar senzorul este in interiorul acelui '' bulb''
        Omu' cit traieste... are de invatat...

Comment

Daca ai oglinzi incalzite oare nu influenteaza temperatura ?
          Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.

Comment

Cred ca influenteaza , la cele care au (dezghetare) , oricum nu mi se pare un loc bun . Mai trebuie studiat.

Comment

Daca e s-o luam asa, nici pe varful antenei nu e bine! Voi ce vreti sa aflati? Eu credeam ca vreti sa fiti informati aproximativ de temperatura exterioara, nu sa va faceti grafice de temperatura si analize complicate... Sa fim seriosi!

Comment

Eu am cumparat asa ceva , si studiez posibilitatea de al baga in bord , sub Display , intre cele doua ceasuri , iar senzorul cred ca undeva sub masina .

Comment

Uite si poza :

Comment

la bmw se afla in canalul de racire a frinei de la roata stinga fata. fix in mijlocul curentului, pentru a indica temperatura cit mai exacta. trebuie sa fie aproape de sosea, ca sa te alertezi imediat ce temperatura scade prea mult si ai risc de aderenta slaba.

am citit si eu pe un alt forum
                    Last edited by andrei; 25 January 2008, 21:26.

Comment

La naiba cu poza .... nu a iesit . Oricum senzorul trebuie sa stea la umbra , ferit de vant in mers , nu stiu , treaba e ca il vad util . Pacat ca Domnii de la Dacia nu au montat asa cava , cum au toate masinile recente.

Comment

Asta e termometru , si functioneaza bine , interior/exterior :
                        Attached Files

Comment

Exact ca al tau am vazut la Praktiker de la firma aia ce produce mai multe accesorii auto...All Auto parca ii zice...in fine....mi-a placut cum arata, are si Ice Alert, dar urmarind discutiile de pe forum si stiind ca inca nu s-a gasit un loc clar, bun si stabil pentru senzor, am renuntat la idee
                          I don't drive fast...I fly low !!!

Comment

Cam asa o sa arate :
                            Attached Files

Comment

Am vazul la mai multe modele de masini de la renault, si inca la careva metoda asta de montare sub oglinda.
                              E interesanta ideea cu plasarea displayului acolo . bafta
                              Don't touch! Never ever steal
                              Unless you're in for the kill

Comment

Ar fi bun locul sub oglinda , dar ma gandesc , nu da eroare din cauza vantului ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google