If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cred ca e singurul model de masina cu sonda de tempertura in afara oglinzii. La toate modelele Peugeot, Nissa, VW, Audi, Skoda, senzorul e in carcasa oglinzii.
Sonda de temperatura m-am uitat si costa 200 ron.
andrei - Sonda de temperatura m-am uitat si costa 200 ron.
pai de banii astea imi umplu masina de termometre de interior exterior universale si fac o medie la toate si ......
Daca e s-o luam asa, nici pe varful antenei nu e bine! Voi ce vreti sa aflati? Eu credeam ca vreti sa fiti informati aproximativ de temperatura exterioara, nu sa va faceti grafice de temperatura si analize complicate... Sa fim seriosi!
Eu am cumparat asa ceva , si studiez posibilitatea de al baga in bord , sub Display , intre cele doua ceasuri , iar senzorul cred ca undeva sub masina .
la bmw se afla in canalul de racire a frinei de la roata stinga fata. fix in mijlocul curentului, pentru a indica temperatura cit mai exacta. trebuie sa fie aproape de sosea, ca sa te alertezi imediat ce temperatura scade prea mult si ai risc de aderenta slaba.
La naiba cu poza .... nu a iesit . Oricum senzorul trebuie sa stea la umbra , ferit de vant in mers , nu stiu , treaba e ca il vad util . Pacat ca Domnii de la Dacia nu au montat asa cava , cum au toate masinile recente.
Exact ca al tau am vazut la Praktiker de la firma aia ce produce mai multe accesorii auto...All Auto parca ii zice...in fine....mi-a placut cum arata, are si Ice Alert, dar urmarind discutiile de pe forum si stiind ca inca nu s-a gasit un loc clar, bun si stabil pentru senzor, am renuntat la idee
Am vazul la mai multe modele de masini de la renault, si inca la careva metoda asta de montare sub oglinda.
E interesanta ideea cu plasarea displayului acolo . bafta
Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment