termometru de exterior la logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sau din cauza caldurii care se ridica din asfalt vara?
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Si care e temperatura pe care o percepi tu? Aia de la umbra padurii? Nu cumva aia de la nivelul asfaltului? Nu aia te intereseaza?

Comment

eu am montat senzorul de afara in coltul din stanga jos de la aripa.
        la modelele opel au senzorul in bara in fata jos, la mine pana acolo a ajuns cablul si e prins de grila de plastic de sub bara
        sigpic

Comment

jalnice termometrele astea. mi-am luat si eu unul de interior/exterior si senzorul de exterior l-am lipit pe cantul usii de la sofer, langa balama. dar din cauza frigului mi se terminau bateriile alkaline in 3 zile si nu l-am mai folosit.
          Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Andreis ... de unde ai luat termometrul ala cu prognoza meteo, sunt interesat
            Blue Diesel Tech

Comment

Recomand celor care si-au luat termometre IN/OUT schimbarea senzorilor de temperatura (termistori NTC) ai acestora cu doi senzori luati de pe o placa de baza de PC (unul este in mijlocul soclului, monitoriza temperatura procesorului, altul poate fi gasit in zona sloturilor PCI; au avantajul ca sunt destul de precis calibrati si oarecum 'pereche'). Eu am facut asa la doua termometre si am obtinu aceeasi temperatura cu senzorul de exterior pus chiar linga termometru.
              Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

Se continua aici
                sigpic

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google