Loganu...este o sectiune libera intradevar...dar documenteaza-te...nu m-ai arunca vorbe asa sa fie...uite de la postul tau ai mai bagat 3-4 dupa...asta urmaresti?
1.5 DCI De 70 Sau 85
Collapse
X
-
Octavian nu ma prea incanta ideea data de tine, dr oricum iti multumesc.
Loganu, ambele sunt pe motorina deci problemele care zici tu ca apar la cel de 70 apar si la cel de 85 si invers. Deci nu e o rgula speciala pt fiecare.
Eu spun ca singurele avantaje date de motorul de 85 de cai sunt caii in plus, cuplul si pe cine intereseaza consumul mai scazut decat la cel de 70. Singurul dezavantaj e pretul care e un pic mai mare.
O zi buna tuturor.
Comment
-
diferentele dintre 85 cai si 70 cai sunt urmatoarele:
1.cel de 85 cai are turbina cu geometrie variabila
2.modificari minore la cutie
3.cel de 70 de cai are 160 NM iar cel de 85 are 200 NM
Oricum pe demaraje e mai iute cel de loganul de 85 cai.....iar diferenta dintre cel de 70-85 cai fata de motorul de 65 sunt ca ala de 65 are electromotorul in spate iar 70-85 il au in fata....intercooler...cel de 65 cai nu are.!Last edited by 405bxgld; 3 March 2010, 20:43.
Comment
-
nu prietene nici un logan dci nu are geometrie variabila..cauta pe forum si vei afla...
Comment
-
Originally posted by 405bxgld View Post""MariusTm29""....te contrazic!stiu din surse sigure ca modelul de 85 cai are turbina cu geometrie variabila!am si cunostinte care au modelul respectiv....I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
105000km cu dci 2006
Originally posted by Bleizer View PostLoganu, ce fel de probleme la 70? eu am 70 si nu am probleme, de aceea intreb exista sau vor fi probleme? am 47000 cu ea si nu se simte nimic. iar cel cu 85 este difernta ..de cai putere, de consum mai mare si mai multi banutzi scosi din buzunar iar cel de 70...parerea mea este ca tzine cu buzunarul.
Comment
Comment