1.5 DCI De 70 Sau 85

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1.5 DCI De 70 Sau 85

Ce are 1.5 DCI de85 CP fata de 15 Dci de 70 CP(in afara de ''i" rosu) ?

15 cai in plus
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Ai uitat si cei 40 nm in plus.
      Mariusel daca ai de gand cumva sa iti iei logan pe motorina eu iti recomand pe cel de 85 de cai. Eu am de 70 dar regret si acum ca nu am luat pe cel de 85 dar asta e ma multumeste si cel de 70. Deci daca ai bani de 85 ia-l pe acela.
      O zi buna.

Comment

si sa nu uitam de problemele care le au cele de 70 ....in schimb la cele de 85 nu prea am auzit sa fie probleme ...mai dai diferenta de 700 de euro intre cele 2 motoare dar asta e

Comment

Loganu, ce fel de probleme la 70? eu am 70 si nu am probleme, de aceea intreb exista sau vor fi probleme? am 47000 cu ea si nu se simte nimic. iar cel cu 85 este difernta ..de cai putere, de consum mai mare si mai multi banutzi scosi din buzunar iar cel de 70...parerea mea este ca tzine cu buzunarul.
          lipsa text

Comment

daca ala de 85 consuma mai mult decat cel de 70 eu ma spanzur ...probleme la cele de 70 ? injectoare ...turbina .. egr....

Comment

Originally posted by Peter Pan View Post
              Ai uitat si cei 40 nm in plus.
              ......Eu am de 70 dar regret si acum ca nu am luat pe cel de 85 dar asta e ma multumeste si cel de 70. ..................
              Fa-i remapare si ai 90 cp garantati + cuplul aferent.

Comment

Originally posted by Loganu View Post
                daca ala de 85 consuma mai mult decat cel de 70 eu ma spanzur ...probleme la cele de 70 ? injectoare ...turbina .. egr....
                Lasa mama comentariile astea. Vad ca tu ai mpi deci mai documenteazate.
                I HAVE A !sigpic
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

uite citeste aici ..http://www.loganclub.ro/forum/noul_m...5_cp-t575.html

Intotdeauna ies discutii pe tema "dizel" vs benzina pentru ca fiecare om isi lauda puiu din curte...daca vrei documentare ia-ti cafeluta langa tine intra pe sectiunea "dizel" si "probleme tehinice" si sa vedem care au cele mai mari problemele...cele de 70 sau cele de 85 ?

Comment

Daca tu zici asa sa fie Sa traiesti!!!
                    I HAVE A !sigpic
                    fara linkuri externe in semnatura

Comment

la ala de 85 cai pe lanca CP si NM in plus ai si o cutie de viteze mult mai buna si diferenta de pret e de 450 euro nu de 700 .

eu am de 85 cai , tata miu are de 70 cai faza e ca atunci cand si-a luat el nu exista varianta de 85 , probleme nu am nici la cea de 85 nici la cea de 70 ori is eu norocos ori asa merg ele .
                      ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

şi eu ştiu că cel de 85 are consumul mai mic decât cel de 70. şi am benzinar...
                        a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

la 85 cai poti sa iti iei prestige. plus ca este mult mai bun motorul. mai fiabil mai puternic.

Comment

eu am 85 baietii consumul e mai mic ca la 70 eu garantez
                            sa nu mai vb cei cu MPi la aceasta sectiune(am auzit de la nsh cine sau am vazut)sa zica strict cei cu diesel
                            http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

cine a zis asa ceva ? este o sectiune libera unde toti si pot da cu parerea ! cui nui convine asta e ..
                              Last edited by valeriuciprian; 3 March 2010, 20:43.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google