Voi ce spuneti? La un test de compresie se poate observa daca e dusa turbina sau alte probleme care ar duce la consumul de ulei?
Test De Compresie La Un Dci
Collapse
X
-
nuuuuuu.
testul de compresie iti arata daca scapa ulei pe la segmenti ...nu are nicio treaba cu turbina.lPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
Testul de compresie,din cate stiu eu,se face cu injectoarele scoase,si se baga adaptorul de la barometru,iar motorul il invarte electromotorul.
In acest caz,turbina nu se invarte deloc,deci nu are absolut nici o treaba testul de compresie cu turbina.Iara m-am culcat tarziu...
Comment
-
Originally posted by gheumm View PostTestul de compresie,din cate stiu eu,se face cu injectoarele scoase,si se baga adaptorul de la barometru,iar motorul il invarte electromotorul.
In acest caz,turbina nu se invarte deloc,deci nu are absolut nici o treaba testul de compresie cu turbina.
Comment
-
mah am gasit aici cum se face testul de compresie in general la motoare http://www.youtube.com/watch?v=ZcyIt...eature=related e undeva pe la 3:50 acolo incepe testulLast edited by bomb; 18 July 2010, 23:19.Mecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti
Comment
-
-
ala ce il da producatorul e raportul de compresie , adica raportul volumetric , nu e reprezinta compresia in bar pe fiecare cilindru.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment