Suierat Ciudat La 2800-3000 Rpm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Suierat Ciudat La 2800-3000 Rpm

Am observat ca pe la 2800-3000 rpm un suierat la toba de esapament, ce sa fie? A mai patit cineva asa ceva?

Da valli si la mine face la fel... am intrebat un mecanic si dupa ce a pus masina pe elevator si a facut o inspectie amanuntita la toba de esapament mi-a zis ca nu este nici un fel de problema... am 50 de mii km si pana acum am mers numai cu muzica tare si nu am sesizat toate zgomotele motorului. Si injectia are un fel de bataie sau "ţaca ţaca" pe care am observat-o de curand dar nici asta nu e o problema, cicã asa fac toate...

Comment

Nu vreau sa fiu rautacios dar cred ca raspunsul ,, asa fac toate'' numai la mecanicii din Romania il poti intalni, de ce oare nu explica si cauza la asa fac toate avand in vedere faptul ca la inceput nu faceau asa, poate s-a depus ceva calamina pe evacuare, sper ca daca o so turez poate o mai curat.

dias02 si la mine am auzit ca tacanea motorul, dar dupa ce am schimbat uleiul a disparut acel zgomot.
      Last edited by valli; 30 March 2010, 16:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

mai si la mine se aude dar nu un suierat, ci mai degraba se aude cred ca de la site, au un sunet specific daca pot spune asa. ma enerveaza la culma, insa am trecut itp-ul cu bine,am in jur de 49.000 , 4 ani si o luna si nu am avut in rest probleme cu ea. Acu o consider doar o problema la sunet, sa zic asa
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Suieratul nu este de la toba,este de la turbina si este normal sa se auda, inseamna ca turbina lucreaza la parameri normali
          1.6 16V

Comment

Turbina la 1.4...
            Intra in rezonanta ceva...La toate se aude.Nu te speria,nu are ceva masina ta.
            Uite http://www.loganclub.ro/forum/shuier...hlight=suierat
            si http://www.loganclub.ro/forum/shuier...hlight=suierat
            Last edited by Pacco; 6 September 2010, 19:19.
            sigpic

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google