If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sal...de vre-o saptamana a aparut un zgomot ciudat de tacheti in momentul in care iau piciorul dupa acceleratie se aude...iar cand accelerez dispare....am 39 k km ....acuma nu stu sigur daca facea de la inceput asha sau a inceput pe parcurs .......mi-e sa nu fie ceva de la injectie...reviziile le fac la zi plus ca filtrul de motorina l-am schimbat din 10k in 10k de km......
Se pare ca nu esti sigur de zgomotul ala , poate asa face de cand o ai.
Ce ulei folosesti ? Poate ar trebui sa-ti faci revizia , si eventual sa te orientezi la un ulei mai performant .
A mea are 25000 km si face asa de noua.Intr-una crr crr.E din cauza egr care baga sau nu gaze la ardere.
Mai mult si in relanti se aude "o bataie" la tacteti,care cica e din cauza reglarii automate a lor pe baza de presiune de ulei.(ulei pus tot la reprezentanta,elf 10w-40)
Am fost cu ea si la teste la reprezentanta ,si toate sunt in regula.
Am fost cu ea la un service dacia autorizat unde cunosteam un inginer de acolo....a bagat-o pe tester si masina nu are absolut nimik injectoare bune injectia nare nimik egr-u la fel a zis ca nu are nici o problema....de acu in colo nu mai stau sa ascult motorul)) dau muzica tare si gata)).....
de regula is mai zgomotoase dieselurile , tacheti n-au ca la dacia 1310 sa se poata regla au niste paharele care tin loc de tacheti si care sunt imperecheate destul de precis ca-s cateva zeci de cote de marime - 17 parca- deci n-ai ce sa umbli pe acolo ca mai mult rau ar face orice mecanic. Probabil e bataie specifica de diesel sau chiar tatanitul injectoarelor care la euro 4 sunt mult mai zgomotoase. Asa ca nu te scarpina daca nu te manaca
Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment