posibil sa aiba putina uzura si axul cu came,.
Zgomot Tacheti
Collapse
X
-
Intrebarea este : schimbi axa cu came pentru ca ti sa pus tie asa pata , sau ca ai probleme la motor ?
Daca prin absurd , doar asa ca vrei tu sa o schimbi ... o schimbi si gata , fara alte inspectii adiacente.
In caz ca sunt probleme : distributie rupta , sau mai stiu eu ce ... logic ar fi sa inspectezi tot ., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
zgomotul scos la anumite turatii este din injectoare (este ceva normal pt. sistemul asta de injectie respectiv injectoare ) sa se auda un rontait la anumite turatii ,a mea a facut de noua si acum la 80.000 cred ca mai face dar cred ca numai aud eu sau poate m-am obisnuit cu zgomotul specific si cand se aude o calc sa depasesc plajaia aia de turatii ,mult noroc si la cat mai multii km!
Comment
-
..
salut.am un logan 1.5 dci si am facut schimbul de ulei si tot ce tine de asta si dupa 3000 km a inceput sa faca un zgomot la motor de la tacheti.uleiul este mobile si nu mai stiu cum cica e dedicat pt reno.acu o sa ii fac schimbu iar ca un mecanic asa ma indrumat.credeti ca exista si posibilitatea sa fie uleiul nasol sa nu imi faca presiunea care trebuie?
multumesc
Comment
Comment