Salut. Am si eu un Logan 1.5 dci 70 cai cumparat anul trecut in aprilie si pe 6 ianuarie anul acesta am avut un accident (am evitat un tir care venea pe contrasens si am intrat intr-un cap de pod). Eu nu am patit nimic, dar masina a avut ceva probleme: puntea spate rupta, directia la fel, pragul dreapta rupt...si altele. Am urcat masina pe platforma si m-am dus la service cu ea, bazandu-ma pe faptul ca aveam CASCO. Oamenii de acolo au zis ca se apuca imediat de ea, ca au piese pe stoc si n-o sa dureze mult. Pe 28 ianuarie m-au chemat la ei ca e gata masina. Cand am ajuns la service (autorizat) am ramas perplex: pragul era inlocuit cu unul nou, dar era sudat stramb!! Cand i-am intrebat ce e cu pragul respectiv au dat din umeri: ca asa a fost sudura, ca tipul care s-a ocupat era grabit, etc. Faza cea mai dura este ca mi-au zis ca de fapt masina nu e gata din cauza ca au vazut (dupa aproape 2 saptamani in care s-au tot uitat la ea) ca am si rezervorul fisurat si o sa mai dureze pana o sa vina rezervorul cel nou. Bineinteles ca m-am enervat si am sunat la Vocea Clientului. O doamna de acolo m-a asigurat ca in cel mai scurt timp masina va fi gata. Astazi am trecut iar pe la service si mi-au zis ca ar fi fost tare bine daca nu sunam la Vocea Clientului, ca am facut o greseala si daca ii mai agasez mult s-ar putea sa-mi iau masina prin martie. Eu ce fac acuma? Masina tot nu e gata si nu mai am curajul sa-i mai sun pe aia de la VC... Daca aveti vreo sugestie va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.
Va multumesc.
Va multumesc.
Comment