Bataie Partea Dreapta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bataie Partea Dreapta

Azi cand am vrut sa plec din parcare am observat ca pe partea dreapta fata se aude o bataie care se simte si in volan .....si precizez ca nu e o bataie constanta..cu cat maresc viteza se aude mai repede....si nu se aude la relanti....astept cateva pareri sa stiu de cati bani ma pregatesc)

probabil este vorba de un capat de bara,o bucsa,un pivot...sau poate prezoanele slabite si iti bate roata(doamne fereste)asa am patit eu saptamana trecuta,dupa o vizita la vulcanizare,mesterul ala a uitat sa straga rotile cum trebuie si faceau groaznic!

Comment

am rezolvat problema in acea zi...pe stanga fatza era lipita o guma amestecata cu pietre pe cauciuc si daia se auzea troncaneala..

Comment

Originally posted by brebenash View Post
        am rezolvat problema in acea zi...pe stanga fatza era lipita o guma amestecata cu pietre pe cauciuc si daia se auzea troncaneala..
        la fel am păţit şi eu... am vrut sa aranjez puţin maşina sub un copac, la umbra, şi dintr-o data de aude un hârjâit îngrozitor dedesupt. ies speriat afara inspectez maşina... nimic. nu înţelegeam de unde se aude. repet prudent manevra... şi iar hârjâitul. cobor, inspectez, nimic care sa atingă maşina dedesupt şi care sa explice zgomotul. cum maşina era noua şi in garanţie plec furios la service cu chef de scandal. evident la service după o testare amănuntita, nu au găsit nimic şi nici hârjâitul nu se mai auzea. dezamăgit, ma întorc acasă şi parchez maşina sub acelaşi copac, fac manevra de potrivire a maşini şi... evident hârjâitul apare. după ce am coborât şi am inspectat toata maşina şi dedesupt şi deasupra constat cu surprindere ca antena era bat, în sus, şi atingea de ramurile copacului iar aceasta transmitea trepidaţia în caroserie... de aici impresia mea ca se aude dedesupt. cu pietricelele am avut şi eu de furca... pana mi-am dat seama care-i cauza
        bănuiesc ca paranoia asta provine de la faptul ca înainte am avut o dacie breack şi acolo chiar trebuia sa fi atent la toate zgomotele pentru a nu avea cine ştie ce probleme la drum lung... sau poate când am trecut de la dacia la logan, şocul a fost prea mare pentru mine

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google