noul motor 1,5 dci 70CP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am zis start de la o anumita viteza nu plecat de pe loc
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Pe la cati km ati ajuns cu dci-urile si ce probleme ati avut?

PS: am auzit ca pe la taximetristi au mai cazut motoare
      ...de doi lei :p

Comment

Barem are careva logan cu motorul asta nou Euro 4?

Comment

eu am dci cu euro 4 . am vreo 6250 de km in 2luni juma si nici o problema.intr-o zi la plecare mi-au scirtiit usor frinele la prima pedala, dar era a 4 sau 5 dimineata cu ceata(am banuit eu motivul) de atunci nu s-a mai intimplat. in rest desi e cam mare pretul merita achizitia. cred si sper ca au rezolvat toate problemele de la prima generatie

Comment

"Asa face toate" pe umezeala.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am trimis un mail la obdtuning.ro sa ii intreb cu cati CP si cuplu creste dupa remapare si uitati raspunsul mai jos :

Motorizarea de 1.5DCI 70CP dupa modificarea primeste o crestere de
              20-25CP si la cuplu 50-60Nm. In conditii normale de utilizare, la
              drumuri mai lungi in afara localitatii consum scade vizibil cu
              0.5-1l/100km. Pretul unei astfel de modificari este de 250 euro.

Comment

E motorul mai nou,si nu beneficiaza de oferta respectiva.Doar cel de 65cp se poate face la oferta respectiva
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by adisor35
                  cred si sper ca au rezolvat toate problemele de la prima generatie
                  care sunt problemele de care vorbesti???

numai de bine
                  membru diesel-ist...

Comment

Si eu sunt interesat despre acele probleme dar 1.5dci 70 cp (euro4) este cu totul alt motor decat1.5 dci 65cp(euro3)
                    VL 97 N P N

Comment

hm, au mai "cumparat" 5 calushari la motor .. si au mai pus un nr la Euro ... cum se comporta masina? sa nu vada tata treburile astea .. ca s-a dus Prestige`ul pe apa sambetei, in caz ca luam logan
                      http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
                      http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Originally posted by LUYgescu
                        care sunt problemele de care vorbesti???

numai de bine
                        cind a aparut prima data loganul, erau destui care se plingeau de mici neajunsuri, nu stiu sa-ti spun acum exact. nu la motor, oricum

Comment

pai de asta ma miram si eu..pentru ca pana acum nu au fost probleme cu motorizarea asta...daca te referi la diferiti greierasi prin masina fii sigur ca dacia nu a scapat de ei...
                          in alta ordine de idei...cum merge masina? esti multumit?

numai de bine si multi km fara evenimente...
                          membru diesel-ist...

Comment

Salut sunt nou pe acest forum ...si am si eu nevoie de cateva lamuriri...care sa-mi spulbere indoielile in legatura cu alegerea pe care am facut-o...am comandat in 23.03.2007 un ambition diesel si asi dori sa aflu parearea celor care au parcurs ceva kilometri cu un lgn diesel.....

Comment

am ajuns la 13400 km si nici o problema majora(logan mcv), doar a reaparut un usor scirtiit la frine, asta cind si cind, zgomote(greierasi) in habitaclu inca nu.motorul isi da drumul la mers cam pe la 3000km.am un stil de sofat mai sportiv si uneori simt nevoia de mai multa putere, dar asta e, la banii astai nu poti avea pretentii de bmw. masina e de munca si circul zilnic cu ea. se comporta exact ca o masina de 10000 euro. bafta!

Comment

multumesc ptr raspuns! ce inseamna "simt nevoia de mai multa putere"?...cu consumul cu stai?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google