noul motor 1,5 dci 70CP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

1,4 MPI cu GPL.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ca o paranteza...la vechea Dacie 1300 am schimbat chiuloasa care era terminata...iar mecanicul care a schimbat chiuloasa dupa ce a vazut in ce hal era cea veche m-a intrebat daca masina a mers cu gpl... parerea mea ca arderea pe gpl nu este asa completa si ataca unele parti ale motorului...deci merg si eu pe 1.5 dci.
      sigpic

Comment

Hmm! 2 la 1. Alte pareri?
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

diesel pentru cei care fac foarte multi km pe an ,benzinar pentru cine vrea putere si merge un nr normal de km/an(nu ma intrebati care ar fi nr acela normal) altfel dureaza mult timp pana scoti diferenta de pret intre diesel si benzina.Eu nu sunt pentru GPL ,din cate stiu dauneaza motorului...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Exact chestia cu daunatul motorului m-a facut sa pun intrebarea. Benzinar nu se face cumnata-miu nici sa-l bati, asta-i obsedat (aproape patologic) de consumuri cat mai mici.
            Last edited by 1.5 DCI; 22 June 2007, 13:18.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

mai bine de diferenta aia care o da la cumparare pe un diesel isi cumpara de 1000-1500 euro benzina )
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

daca o cumpara in rate diferenta este si mai mare de 1000 -1500 euro , dar pentru cine nu vrea putere, cred ca 1,5 dci este bun iar la institutii publice (unde lucrez si eu) este chiar foarte bun.
                Last edited by 1.5 DCI; 22 June 2007, 13:20.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

ce mai stiti de vechea problema a lui 1.5dci cu sistemul de injectie delphi?(pilitura care apare pe la vreo 40000km) au schimbat ceva? sau a ramas acelasi delphi generator de probleme care iti arde buzunarul daca ai iesit din garantie...eu am citit pe forum si m-am ingrozit de cat costa reparatia. eu astept un logan dci de 70cp, vine prin septembrie, si ma gandesc daca nu era mai bine sa-mi iau pe benzina...
                  Last edited by Cristi_Xp; 30 July 2007, 16:06.

Comment

Se pare ca s-ar mai fi facut niste modificari, nu ar fi chiar cel de pe Renault.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

a ajuns cineva cu logan 1.5 dci la 100.000km? cum s-a comportat?
                      eu ma gandesc si sper ca daca alimentez numai de la benzinarii bune(ma gandesc la OMV- ce ziceti?) si fac reviziile la timp, schimbat filtru motorina cand trebuie, ar trebui sa n-am probleme cu sistemul de injectie...am citit pe un forum ca e bine ca iarna sa ai rezervorul cat mai plin, ca sa eviti condensul ce poate aparea in rezervor. E adevarat?

seful meu a avut un megane 2 din 2004, a facut cu el 100.000km si vai ce forjala a mai mancat... si n-a avut nici o problema la injectie. Motorina punea de la care peco gasea.Am mers si eu cu ea vreo 500km si mi-a placut grozav motorul. Mai are un Clio dci de prin 2004, nu stiu ce kilometraj are dar merge f. bine. E cumva acelasi sistem de injectie Delphi la logan ca si la megane 2 1,5dci? bineinteles cu micile modificari...
                      Last edited by 1.5 DCI; 31 July 2007, 10:26.

Comment

de rezervor cat mai plin (de fapt plin) scrie si in manual.
                        Din cate stiu eu, Delphi e pe tot 1.5 dci - ul de la Renault.
                        Pe 1.9 dci stiu ca e Bosch.
                        Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
                        10.000 km - 22.01.2007

Comment

am si eu o nelamurire

: Sunt nou intrat in familia Logan, am 200 km cu el intrebarea mea este cand opresc motorul ,dar nu intodeauna se aude la motor pe o perioada scurta cam 10 - 30 secunde ca un zgomot de '' releu '' zic eu, ca un zumzet zic eu nu stiu ce e. Sa imi fac probleme sau asa face la oprire??Tin sa mentionez ca an un 1.5 dci.

Comment

Bun venit pe forum! eu am luat masina sapt. trecuta si asa se aude si la mine dupa ce opresc motorul. L-am ascultat din intamplare, cu capota deschisa. Probabil mai merge ceva si are vreo temporizare, nu stiu excat ce este, dar apare sigur si se opreste singura.

Comment

Originally posted by troglodea
                              :... nu intodeauna se aude la motor pe o perioada scurta cam 10 - 30 secunde ca un zgomot de '' releu '' zic eu
                              am un prieten care are un dci si exact aceasi problema. tot timpul fac misto de el si deja imi spune singur: da, face galagie, si ce daca )
                              primele aparitii dci nu au acel zumzet, nici a mea. pretenul a achizitionat-o la 8 luni dupa mine si are albine sub capota.
                              nu stiu ce este, dar nu esti singurul, deci nu e problema
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Or fi injectoarele care zumzanesc asa intre ele, si zic : hai sa-l facem fericit pe stapan !
                                , sunt cu ochii pe voi !
                                :thumbsup:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google