Originally posted by vadim_braia
View Post
Injectoare Logan
Collapse
X
-
-
Mai baieti.Concurenta sau reclama corecta ar trebui sa se faca pe cit de bun e cineva si nu pe cit de rau e celalalt.Nu mai aruncati vorbe aiurea ca fetele.
Eu si marea majoritate intru aici sa aflu lucruri pe care altfel nu am cum(nimeni nu zice ca e 100la100 adevarat sau corect dar imi fac o idee)La rindul meu cind aflu ceva spun mai departe pentru cei ce nu stiu.
Eu zic totusi sa vorbiti de injectoare si restul sa lasati pentru mesaje privatesigpicPasionat de MCV si natura
Comment
-
In sfarsit, bravos @padurarud,ati pus puctul pe "i" , deja s'a cam deviat de la subiect de mult si asta nu face bine nimanui. Si inca ceva si am terminat discutia pe tema asta, daca va intereseaza domnule @vadim_braia, diagnoza injectoarelor plus diagnoza auto este gratuita cu conditia sa se reconditioneaza minim un injector. Daca dumneavostra mai gasiti o astfel de oferta pe undeva, atunci no comment
Comment
-
Originally posted by ady24 View PostIn sfarsit, bravos @padurarud,ati pus puctul pe "i" , deja s'a cam deviat de la subiect de mult si asta nu face bine nimanui. Si inca ceva si am terminat discutia pe tema asta, daca va intereseaza domnule @vadim_braia, diagnoza injectoarelor plus diagnoza auto este gratuita cu conditia sa se reconditioneaza minim un injector. Daca dumneavostra mai gasiti o astfel de oferta pe undeva, atunci no comment
Eu incerc sa scot in evidenta faptul ca adaosul este fabulos , si cei care nu stiu dau banu' .
Originally posted by eu_blitz View Post@vadim_braia: ce ai facut, ai rezolvat problema?MCV 1.5dCi & Volvo 2.5I
Comment
-
Originally posted by vadim_braia View PostCam toata lumea ofera asa ceva . Ideea este ca la "Delphi" supapa este 200 ron nu 270 .
Eu incerc sa scot in evidenta faptul ca adaosul este fabulos , si cei care nu stiu dau banu' .Last edited by ady24; 8 January 2011, 00:28.
Comment
-
Originally posted by ady24 View PostCum adica la "Delphi" la fabrica de la Iasi ? Eu le aduc direct din Franta de aceea si calitatea materialului din care este facuta este net superioara celei din Romania,asta va garantez. Cele de la Iasi sunt scoase din fabrica vrac, pe sub mana si vandute la alte service'uri din tara la preturi de nimic, de aceea sunt asa de ieftine, dar calitatea lor lasa de dorit, stiu ce spun pentru ca am avut si eu si am fost foarte dezamagit de calitatea materialului.MCV 1.5dCi & Volvo 2.5I
Comment
-
Or fi si pentru export,nu zic nu, insa francezii nu vor cumpara niciodata piese de la noi, cel putin asa cred eu. Cu siguranta au si ei propria lor fabrica delphi in franta, nu cred ca se bazeaza pe exportul nostru de la Iasi :P . Daca doresti putem discuta mai multe pe privat, sa lasam topicul sa continue cu discutiile aferente tiltului.
Comment
-
fiecare are o optiune asta este treaba ta crezi ca ne intereseaza si pe noi unde te duci tu cu masina atata timp cat nu poti spune daca ai mai fost si in alta parte
si scuze :
concurenta intre meseriasi e tot timpul buna pt noi, ceilalti eu din ce-am vazut, ady24 face treaba super ok si daca e sa am probleme cu taraboanta mea, la el o sa apelez.
de unde si pana unde de la IASI ai vazut u ce face ADY24????????????
Comment
-
Originally posted by db-75-mai View Postfiecare are o optiune asta este treaba ta crezi ca ne intereseaza si pe noi unde te duci tu cu masina atata timp cat nu poti spune daca ai mai fost si in alta parte
si scuze :
concurenta intre meseriasi e tot timpul buna pt noi, ceilalti eu din ce-am vazut, ady24 face treaba super ok si daca e sa am probleme cu taraboanta mea, la el o sa apelez.
de unde si pana unde de la IASI ai vazut u ce face ADY24????????????
Comment
-
Originally posted by db-75-mai View Postbravo diferenta este ca eu ma duc prin toata tara si nu pun clietii sa vina la mine ii costa suplimentar daca au masina imobilizata?? ee atunci cum face
Comment
-
Originally posted by db-75-mai View Postde unde si pana unde de la IASI ai vazut u ce face ADY24????????????internal combustionizer
Comment
Comment