Am observat ca in ultimul timp apar niste bule de aer pe turul de motorina, e normal asa ceva? E posibil ca din aceasta cauza sa fie sia acea trepidatie la relantiu?
Bule De Aer Pe Turul De Motorina
Collapse
X
-
Originally posted by valli View PostAm observat ca in ultimul timp apar niste bule de aer pe turul de motorina, e normal asa ceva? E posibil ca din aceasta cauza sa fie sia acea trepidatie la relantiu?Last edited by chefu robert; 21 November 2010, 19:28.
Comment
-
Originally posted by db-75-mai View Postnu ai remarcat aste se intampla dupa ce ai schimbat filtrul de mot?
Originally posted by chefu robert View Postsi la mine a fost candva aceasta sperietura vezi ca nu ti a facut mecanicul aerisirea la motorina bine dupa ce ti a schimbat filtrul de motorina ...fa i aerisirea ...de exista problema in timp inseamna ca intra aer pe undeva de persista trebuie verificat la mine cand tragea aer avea si o usoara infirma pot spune subturare cateva fractiuni de sec ...i am facut aerisirea si nu au mai fost probleme asta cam acum 10000km
Comment
-
impinge cu putere toate furtunele care intra in filtru de motorina ( cu putere sa se clipseze bine dar cu simt sa nu le rupi) si inainte uita-te atent sa nu fie deplasata vreo garnitura. si eu am avut problema asta si dupa multi nervi era de la furtune nu erau bagate pana in capat.
Ps scoate furtunul de la rampa de retur de la injectoare si daca scuipa motorina cu presiune mare inseamna ca nu sunt bagate corespunzator furtunele
Comment
Comment