salut baieti!sunt nou pe acest forum minunat.Am un logan 1.5dci 70 cp cu aproximativ 36000 km.As vrea sa va intreb care e viteza cea mai mare cu care pot merge fara a dauna motorului.as vrea sa precizez ca pana acum nu am mers cu mai mult de 100-110km/h.pot sa merg de ex cu 130-140km/h, 200 km constant?si inca ceva.Eu ies destul de rar din oras si schimb vitezele la 2000 rot/min are cv?dauneza motorului?de ex eu schimb a5a la 70km/h.va multumesc anticipat pentru viitoarele raspunsuri ale dvs.numai bine!
Care E Viteza De croaziera A Unui Logan 1.5dci?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Poti merge linistit cu 130-140 km/h si 1000 de kilometrii distanta.
Schimbarea treptelor de viteza n-o faci corect. Ar trebui cam la 2500 RPM sa schimbi, in felul asta nu vei avea probleme cu turbina si injectoarele. Daca mergi constant, poti merge cu 2000RPM DAR cand schimbi, schimba mai sus.
Exista thread-uri despre ceea ce te intereseaza. Foloseste functia Search.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
-
Pe bara albastra cu "Panoul utilizatorului" ai undeva in stanga si functia "Search" sau "Cauta".
Raspunsul la intrebare l-ai primit. Ca sa nu facem varza, aici inchidem si ramane sa cauti problemele care te intereseaza. Sunt necesare cateva zile de cautare pe forum, pentru informare, apoi poti intreba pe un thread nou daca nu gasesti. Eventual vei primi link-uri catre un thread adecvat.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment