Care E Viteza De croaziera A Unui Logan 1.5dci?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Care E Viteza De croaziera A Unui Logan 1.5dci?

salut baieti!sunt nou pe acest forum minunat.Am un logan 1.5dci 70 cp cu aproximativ 36000 km.As vrea sa va intreb care e viteza cea mai mare cu care pot merge fara a dauna motorului.as vrea sa precizez ca pana acum nu am mers cu mai mult de 100-110km/h.pot sa merg de ex cu 130-140km/h, 200 km constant?si inca ceva.Eu ies destul de rar din oras si schimb vitezele la 2000 rot/min are cv?dauneza motorului?de ex eu schimb a5a la 70km/h.va multumesc anticipat pentru viitoarele raspunsuri ale dvs.numai bine!

Poti merge linistit cu 130-140 km/h si 1000 de kilometrii distanta.
    Schimbarea treptelor de viteza n-o faci corect. Ar trebui cam la 2500 RPM sa schimbi, in felul asta nu vei avea probleme cu turbina si injectoarele. Daca mergi constant, poti merge cu 2000RPM DAR cand schimbi, schimba mai sus.

Exista thread-uri despre ceea ce te intereseaza. Foloseste functia Search.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

parerea mea este ca 130/h este o viteza suficienta si sanatoasa pt motor .....200 km/h la dci ce gluma buna

la 70km/h cu a 5-a se cheama subturare si dauneaza masinii

nu mai chinuii masina cu subturarea motorului .bafta

Comment

multumesc mult pentru raspuns.Am cautat dar nu am gasit,nici nu stiu prea bine sa folosesc site-ul.Imi poti da te rog linkul?ca am mult mai multe intrebari.Multumesc inca odata.stima

Comment

maritatita - Nu mai schimba vitezele sub 2500 in oras, iar cand pleci la un drum lung schimba la 3000-3500 rpm sa o mai cureti. Bafta!
          sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

pentru slim_daddy:cand am spus 200 nu m-am refrit la viteza.m-am referit la distanta.adica daca pot merge cu 140 constant 200 km.ai inteles gresit.multumesc orcum pentru raspuns.

multumesc florin.fanatik. va multumesc tuturor baieti ca sunteti atat de saritori.
            Last edited by maritatita; 10 November 2010, 12:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Pe bara albastra cu "Panoul utilizatorului" ai undeva in stanga si functia "Search" sau "Cauta".

Raspunsul la intrebare l-ai primit. Ca sa nu facem varza, aici inchidem si ramane sa cauti problemele care te intereseaza. Sunt necesare cateva zile de cautare pe forum, pentru informare, apoi poti intreba pe un thread nou daca nu gasesti. Eventual vei primi link-uri catre un thread adecvat.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google