Salutare am si eu o problema cu sistemu de franre (cred) la un logan ambition 1.5 Dci, si anume mi s-a aprins martorul luminos de la abs + cel de la frana de mana, mentionez ca frana de mana este lasata jos, si am complectat si cu lichid de frana .. .dupa care s-au stins ... iar dupa o perioada iar s-au aprins, cand am verificat lichidul de frana era in parametrii normali...
Sistem De Franare
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostNu neaparat pe fata. Poate fi si pe spate. Ai schimbat vre-un rulment de curand?
da am schimbat un rulment pe fata dar am pus de uzina si pentru abs, insa in momentul in care scot capacul si plutitoru de la rezervoru de lichid de frana .. nu se mai aprind... si peste .... catva timp iarasi se aprind .... si tot asa
Originally posted by samy0388 View PostMartorul placute de frana uzate ?
Comment
-
Bai sincer eu asa am patit , nu la logan ce-i drept , mi s-a aprins becu de la frana de mana si nu stiam de la ce e , si m-am dus sa schimb placutele ca le era termenul , nu ca mi s-a aprins becul , vereDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Hristos a Inviat!!!!
vi s-a intamplat si voua ???
am coborat asta seara din straja am apasat farana intr-o curba si era tare pedala a trebuit sa apas ca inecatu sa incetineasca masina ( nu e prima oara am mai patit-o de cateva ori), iar dupa aceea am verificat franele tot drumu pedala "si-a revenit" era moale ( cum e normal) doar ca apasam pana in capat, masina incetinea "fortat" dar nu se blocau rotile .. am incercat sa pun frana sa merg taras cu rotile dar nu se blocau....
a patit careva ca mine ??? precizez ca nu am abs.. ( placutele sunt aproape noi schimbate de o luna de zile)
Comment
-
Originally posted by mat View PostHristos a Inviat!!!!
vi s-a intamplat si voua ???
am coborat asta seara din straja am apasat farana intr-o curba si era tare pedala a trebuit sa apas ca inecatu sa incetineasca masina ( nu e prima oara am mai patit-o de cateva ori), iar dupa aceea am verificat franele tot drumu pedala "si-a revenit" era moale ( cum e normal) doar ca apasam pana in capat, masina incetinea "fortat" dar nu se blocau rotile .. am incercat sa pun frana sa merg taras cu rotile dar nu se blocau....
a patit careva ca mine ??? precizez ca nu am abs.. ( placutele sunt aproape noi schimbate de o luna de zile)
Comment
-
@Mat - placutele le-ai schimbat tu ? Sau undeva la service ?
Incearca sa-i mai faci o aerisire la instalatie .
Iar frana de mana este ineficienta de la o anumita viteza , no sa-ti blocheze rotile niciodata daca ai ceva viteza.
Si mai poti incerca si daca pompa de vacum , de la servofrana , iti functioneaza ., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by Maryussibiu View Postda am schimbat un rulment pe fata dar am pus de uzina si pentru abs, insa in momentul in care scot capacul si plutitoru de la rezervoru de lichid de frana .. nu se mai aprind... si peste .... catva timp iarasi se aprind .... si tot asa
nu cred ca am martor pentru uzura placutelor
Martor pentru uzura placutelor nu exista pe Logan.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment