saptamana trecuta, pe autostrada A3, in urcare mi s-a aprins becul rosu de temperatura a apei, dar, ciudat, fara ca nivelul temperaturei sa depaseasca 4 liniute in bord. nu stiu ce s-a intamplat, eram totusi in urcare...cam 120km/h, sa fi fortat un pic? sau s-o fi atins vreun fir p-acolo?
Ciudat, S-a Aprins Becul Martor Pentru Temperatura Apa Din Bord
Collapse
X
-
s-o fi atins vre-un fir ceva...dar s-a mai aprins pana acum..???? asa am patit cand aveam o dacia 1410 se aprindea fara ca apa sa fie peste 90 si am vazut ca se atinsese vre-un fir....nu-ti fa griji atata timp cat in bord apa are un nivel cat de cat normal....bafta...Last edited by Cristi_Xp; 26 July 2011, 09:40.
-
De obicei deaia se aprinde.. si mie mi s-a intamplat.. Acuma poti sa iesi si mai ieftin de 52 de mil...LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
-
Martorul de la lichidul de racire se aprinde, in afara cazurilor cand chiar e supraincalzit motorul, atunci cand pompa de inalta presiune nu reuseste sa realizeze presiunea ceruta de Ecu.
Cauzele pot fi: filtrul de motorina imbacsit, probleme de etansare pe instalatia de alimentare (trage aer), defectiune a pompei, defectiuni ale injectoarelor.
Comment
-
Salut distrat ,din cate am citit ce ai scris tu :defectiune injectie asta inseamna, asta am patit si eu acum 2 sapt, am schimbat toate injectoarele cost total 52 milioane.
Acum poate ne spui ca ai schimbat si pompa de presiune ca ti-a facut span dar vad ca nu spui nimic de pompa mai sus mentionata ,injectoarele functioneaza individual deci daca nu ai avut probleme cu pompa de presiune este putin probabil sa iti pice toate injectoarele,poate in viitorul apropiat ne spui si noua adevarul despre masina ta ,ai avut-o in garantie si asa mai departe ....,ca asa nu ai fost de nici un ajutor saracului om cu sfatul tau.
Comment
-
Salut, si mie mi s-a aprins becul de temperatura(de vreo 4-5ori) pe la 150/160km/h (pe A2 erau vreo 30 si ceva de grade afara), cu motorina de petrom, cu motorina de mol nu se aprinde becu:p ciudat...2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
Comment