In primul rand te-as indruma sa faci o verificare a compresiei cu un compresmetru. Am intalnit la un 1.5 dci (de 56 cai de pe un logan) toti segmentii(mai putin cei de ungere), blocati in canalele din pistoane. Acest lucru se vede imediat daca ii iei o compresie. Masina s-a rezolvat, prin demontare pistoane, curatare f. atenta a canalelor, si montarea a unui set nou de segmenti. Motorul functioneaza si acum perfect.
Spray-ul se aprinde cu detonatie puternica (pericol deteriorare segmenti, pistoane). Se poare ca din cauza sprayului, sa se fi rupt segmentii (sau unul dintre ei) Oricum eu zic sa ii iei o compresie.
Acum am vazut ca esti din Ploiesti.
Poti veni la serus (acolo unde lucrez), si putem sa-ti vreificam compresia (asta daca se pot demonta bujiile (se pot bloca in chiulasa))
Spray-ul se aprinde cu detonatie puternica (pericol deteriorare segmenti, pistoane). Se poare ca din cauza sprayului, sa se fi rupt segmentii (sau unul dintre ei) Oricum eu zic sa ii iei o compresie.
Acum am vazut ca esti din Ploiesti.
Poti veni la serus (acolo unde lucrez), si putem sa-ti vreificam compresia (asta daca se pot demonta bujiile (se pot bloca in chiulasa))
Comment