am un logan 1.5dci. am probleme cu injectoarele. unde pot sa le reconditionez. daca tin reconditionate. bucuresti
Injectoare 1.5 Dci
Collapse
X
-
revin dupa ce am deja cateva tentative de reparare. in cazul meu se pare ca pompa de inalta presiune este suprasolicitata, fiind acelas tip cu cea de 65 cp. doar ca are alta presiune de iesire realizata doar din soft ( calculator ) pentru supraturare, ceea ce duce la uzura PREMATURA si aparitia şpanului care strica injectoarele. doar repararea injectoarelor nu este suficient, asa ca trebuie reparata si pompa (sau schimbate ) in functie de posibilitati. la protectia consumatorului se cunoaste problema dar nu se poate face NIMIC !!!
oricum cine o pateste se satura de probleme si cheltuieli. oricum PRODUCATORUL SI SERVICE-URILE AUTORIZATE SE DISCULPA, SI DAU VINA PE MATORINA PROASTA !!!
Comment
-
Salut! cei care aveti probleme cu injectoarele si cu pompa de injectie, incercati o reparatie la Electromecanica Sinaia. Vedeti mai jos adresa de net: http://www.electromecanicaop.ro/
Am vazut ca cei de pe forum de la Renault le-au mai reparat pe acolo si sunt multumiti.
Comment
-
Originally posted by costvr View Postrevin dupa ce am deja cateva tentative de reparare. in cazul meu se pare ca pompa de inalta presiune este suprasolicitata, fiind acelas tip cu cea de 65 cp. doar ca are alta presiune de iesire realizata doar din soft ( calculator ) pentru supraturare, ceea ce duce la uzura PREMATURA si aparitia şpanului care strica injectoarele. doar repararea injectoarelor nu este suficient, asa ca trebuie reparata si pompa (sau schimbate ) in functie de posibilitati. la protectia consumatorului se cunoaste problema dar nu se poate face NIMIC !!!
oricum cine o pateste se satura de probleme si cheltuieli. oricum PRODUCATORUL SI SERVICE-URILE AUTORIZATE SE DISCULPA, SI DAU VINA PE MATORINA PROASTA !!!
Si acum cati km ai?
Comment
-
Originally posted by EUGEN2008 View PostNIK stii cumva cat ar costa o reconditionare pompa cu 4 injectoare? te duci cu ele in plasa banuiesc? poti detalia ceva ? Merci
Comment
-
Pe mine ma interesa fiindca am o pompa euro 4 (70 cp) si injectoare , a scos ceva span pompa da nu la cm2 cum zice manualul , undeva la cativa mm2 , neglijabil am inteles avand in vedere ca pana la o anumita limita e normal sa dea ceva span. Voiam sa stiu daca merita sa investesc in curatarea injectoarelor eventual si o verificare pompa pentru a le revinde, dar daca costurile se apropie de pretul maxim de vanzare nu vad de ce m-as complica. am inteles ca undeva la 3 milioane de injector se schimba 2 diuze in el , de pompa nu stiu nimic. Dar citesc pe forum ca si curatirile astea recidiveaza rapid......Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
Odata ce piesele din pompa se decalesc, restul de metal se va macina usor. De aia recidiveaza. Diuzele daca se gasesc mai ieftin de cumparat si le putem schimba+ o eventuala curatiere a sistemului ar fi o solutie temporara. Daca pompa ar fi cum trebuie, nu s-ra mai strica nimic, poate nici injectoarele.
Comment
-
atunci cred ca e mai bine sa astept un client real , ca daca ma duc sa mai investesc 2000 de lei in speranta sa scot la final 3000 lei si mai cantaresc si gramada de suspiciuni ce plutesc in jurul unor astfel de piese la second hand.....stie cineva ce garantie ofera cei ce se ocupa cu reconditionari injectoare- pompe?Pain brings out the truth in us all...
Comment
-
revin , dupa ce am reparat masina .
din motive diverse incepand cu calitatea motorinei... am reparat pompa de inalta presiune si injectoarele la un service care colabora cu cei de la sinaia. pe moment sunt multumit de cum merge dar toti au spus ca sunt bune sistemele de alimentare DELPHI dar apare uzura la pompa din cauza motorinei si de aici şpanul care se duce in tot sistemul si mai ales la injectoare. degeaba se repara tot daca nu se curata tot sistemul, iar cei de la service-ul la care am fost au o instalatie pentru asa ceva. cam asa se procedeaza in asemenea cazuri si costurile sunt considerabile peste 4000 ron.
Comment
-
cum pot fi bune piesele Delphi daca apare span. Bun e un sistem care nu face probleme. Altfel, cum e in cazul Delphi, sunt bune de aruncat. Si cand ma gandesc ca si-au facut fabrica la Iasi si se pare ca o sa faca astfel de kkt-uri si la noi in tara, sa ni le vanda la prt de lista si sa ne umple de probleme.
Comment
-
Motorina e in cea mai mare masura vinovata pentru ca stiu firme care au carduri la diferite benzinarii si cei care au alimentat doar de acolo nu au avut nici macar un injector schimbat , si aci vorbesc de flote de masini de 50-60 masini. In schimb persoanele fizice care alimenteaza din fel si fel de surse din motive finaciare au probleme cu injectia, sistemul e intr-adevar sensibil dar daca alimentezi de unde trebuie si inlocuiesti filtrul la km prescrisi de costructori - filtru de origine- nu sunt probleme.Pain brings out the truth in us all...
Comment
Comment