Consum mediu al Loganului 1,5 dCi Euro4

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da nenica, dar tu ai MCV pe cand eu am Sedan (berlina).
    Logan Berlina 1.5 DCi 65 CP - Preferance 26 OCT. 2006 sigpic

Comment

• la mine in oras e 6-6.3 % depinde cum o calci schimb treptele cam pe la 2000-2500
      inainte schimbam 2500-3000 si aveam consumul in oras 7-8 % maxim
      ym! dorinu2005@yahoo.com
      BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

• Originally posted by doru View Post
        la mine in oras e 6-6.3 % depinde cum o calci schimb treptele cam pe la 2000-2500
        inainte schimbam 2500-3000 si aveam consumul in oras 7-8 % maxim
        cam asa si la mine e consumul acum. de unde alimentezi cu motorina?
        1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• de la petrom pacurari numai top euro4 dar cred k o sa ma mut la rompetrol e acelasi pret si e aditivata cel putin asa zic ei

LOGAN 1.5 DCI Laureat
          ym! dorinu2005@yahoo.com

Comment

de la petrom pacurari numai top euro4 dar cred k o sa ma mut la rompetrol e acelasi pret si e aditivata cel putin asa zic ei

LOGAN 1.5 DCI Laureat
            eu puneam tot top euro diesel 4 de langa Mitropolie, pe Sf Lazar, dar am pus ultima data de la OMV din Pacurari... si de la rompetrol am mai pus, dar... eu nu vad nici o deosebire intre ele, e motorina si atat. unii zic ca pe timp de iarna, cea mai buna e de la lukoil, pt ca e motorina ruseasca si rezista la temp mai scazute

Comment

• Ultimu meu calcul a fost..: 500 de km parcursi . consum 30 l...a rezultat 6/100
              sigpic

Comment

• am un prieten care merge la moldoveni de un (are opel astra) masinuta lui nu stie altfel de motorina si ma batea gandul si pe mine sa ma duc , e 2,8 litrul la ei si e la 1 km maxim de vama e luk oil,daca a lui nu are nimik de un an a mea ce poate sa aiba
                ym! dorinu2005@yahoo.com

Comment

am un prieten care merge la moldoveni de un (are opel astra) masinuta lui nu stie altfel de motorina si ma batea gandul si pe mine sa ma duc , e 2,8 litrul la ei si e la 1 km maxim de vama e luk oil,daca a lui nu are nimik de un an a mea ce poate sa aiba
                  eu stiu pe cienva care vinde cu 2,5 litrul, de asta d ebenzinarie, numai ca prin alte metode... nu am pus niciodata pt ca e euro 5 si nu e buna la euro 4.... iar prietenul tau daca are motor euro 3 pe opel si motorina e euro 3, e ok, insa eu la moldoveni am observat ca vin cu masini gen passat de alea de prin 90 si ceva.... nu stiu ce motorina pun in ele, nu stiu ce motorina au la ei in Moldova... daca e de aia non-euro, e naspa si pt prietenul tau si pt tine.... tre sa studiezi un pic problema inainte sa nu te trezesti mai tarziu cu probleme si mai mari....
                  eu pun doar motorina euro 4! am vrut sa pun euro 5, dar cineva m-a sfatuit sa nu o fac, pt ca motorina euro 5 are mult mai putin siliciu decat cea euro 4, deci daca e motor euro 4, motorina aia euro 4 special pt el e facuta, nu? ;)

Comment

• multi recomanda carburant euro 5 chiar si la motoare euro 4 zic k e mai bine
                    ym! dorinu2005@yahoo.com

Comment

• oricum la ce consum au dci-urile nu se merita deranjul
                      ym! dorinu2005@yahoo.com

Comment

multi recomanda carburant euro 5 chiar si la motoare euro 4 zic k e mai bine
                        zic ca e mai bine, de ce? eu iti pot spune de ce e mai rau... e mai rau pt ca motorina euro 5 are un procent mult mai mic de siliciu in compozitia ei decat morotina euro 4, ceea ce inseamna ca la motoarele euro 5, ungerea datorata siliciului din motorina a componentelor care iau contact cu aceasta este mai redusa decat la cele euro 4, deoarece constructiv au nevoie de o ungere mai mica. ei, la motoarele euro 4, la care ungerea tre facuta mai bine, daca pui motorina euro 5 cu mai putin siliciu, ungerea de asemenea este mai slaba.... nu se simte la inceput, dar in timp pot aparea probleme... da un search pe petrom. ro si vezi diferentele dintre cele 2 tipuri de motorina.... euro 4 si euro 5, ca ai acolo compozitiile lor si daca vezi deosebiri importante intre cele 2, atunci inseamna ca nu sunt facute asa degeaba... ;)

Comment

• Motorina Euro 5 are mai putin sulf decat cea Euro 4. Sulf, nu siliciu. Altfel ne mutam cu totii la Silicon Valley Ma gandesc totusi ca s-ar putea ca asta Euro 5 sa aiba ceva aditivi care sa unga mai bine pompa, sa inlocuiasca efectul de lubrifiere al sulfului printr-un aditiv. Dar nu-s sigur. Poate stie cineva mai precis...Zilele trecute auzeam la radio ca producatorii motorinari vor fi obligati de stat sa introduca in motorina nu stiu cat la suta de carburant biodiesel pt reducerea poluarii. Din cate stiu nu prea face bine la motoare. Aveti vreo info suplimentara?

Comment

• Daca se va baga biodiesel n-are nimic motorul, dar cum romanul e mai cu mot el va baga ulei de ricin (care e mai ieftin decat bidieselul) si cu ala e bai mare! se buleste pompa de injectie... care am inteles ca e ieftina rau de tot...

Comment

• Din ce am auzit era vorba de 3% biodisel.

Comment

• [QUOTE=nik;55505]Motorina Euro 5 are mai putin sulf decat cea Euro 4. Sulf, nu siliciu. Altfel ne mutam cu totii la Silicon Valley Ma gandesc totusi ca s-ar putea ca asta Euro 5 sa aiba ceva aditivi care sa unga mai bine pompa, sa inlocuiasca efectul de lubrifiere al sulfului printr-un aditiv. Dar nu-s sigur. Poate stie cineva mai precis...Zilele trecute auzeam la radio ca producatorii motorinari vor fi obligati de stat sa introduca in motorina nu stiu cat la suta de carburant biodiesel pt reducerea poluarii. Din cate stiu nu prea face bine la motoare. Aveti vreo info suplimentara?[/
                                asa vere, sulf, nu stiu la ce ma gandeam! si nu, nu are aditivi, daca iti pui motorina euro 5 in motor, ar trebui sa pui tu aditivi, ca daca ar avea aditivi pt o lubrefiere mai buna, ar fi pt euro 4, nu?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google