Da nenica, dar tu ai MCV pe cand eu am Sedan (berlina).
Consum mediu al Loganului 1,5 dCi Euro4
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
la mine in oras e 6-6.3 % depinde cum o calci schimb treptele cam pe la 2000-2500
inainte schimbam 2500-3000 si aveam consumul in oras 7-8 % maximym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Originally posted by doru View Postla mine in oras e 6-6.3 % depinde cum o calci schimb treptele cam pe la 2000-2500
inainte schimbam 2500-3000 si aveam consumul in oras 7-8 % maxim1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
de la petrom pacurari numai top euro4 dar cred k o sa ma mut la rompetrol e acelasi pret si e aditivata cel putin asa zic ei
LOGAN 1.5 DCI Laureatym! dorinu2005@yahoo.com
Comment
-
Originally posted by doru View Postde la petrom pacurari numai top euro4 dar cred k o sa ma mut la rompetrol e acelasi pret si e aditivata cel putin asa zic ei
LOGAN 1.5 DCI Laureat1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
am un prieten care merge la moldoveni de un (are opel astra) masinuta lui nu stie altfel de motorina si ma batea gandul si pe mine sa ma duc , e 2,8 litrul la ei si e la 1 km maxim de vama e luk oil,daca a lui nu are nimik de un an a mea ce poate sa aibaym! dorinu2005@yahoo.com
Comment
-
Originally posted by doru View Postam un prieten care merge la moldoveni de un (are opel astra) masinuta lui nu stie altfel de motorina si ma batea gandul si pe mine sa ma duc , e 2,8 litrul la ei si e la 1 km maxim de vama e luk oil,daca a lui nu are nimik de un an a mea ce poate sa aiba
eu pun doar motorina euro 4! am vrut sa pun euro 5, dar cineva m-a sfatuit sa nu o fac, pt ca motorina euro 5 are mult mai putin siliciu decat cea euro 4, deci daca e motor euro 4, motorina aia euro 4 special pt el e facuta, nu? ;)1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
multi recomanda carburant euro 5 chiar si la motoare euro 4 zic k e mai bineym! dorinu2005@yahoo.com
Comment
-
oricum la ce consum au dci-urile nu se merita deranjulym! dorinu2005@yahoo.com
Comment
-
Originally posted by doru View Postmulti recomanda carburant euro 5 chiar si la motoare euro 4 zic k e mai bine1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Motorina Euro 5 are mai putin sulf decat cea Euro 4. Sulf, nu siliciu. Altfel ne mutam cu totii la Silicon Valley Ma gandesc totusi ca s-ar putea ca asta Euro 5 sa aiba ceva aditivi care sa unga mai bine pompa, sa inlocuiasca efectul de lubrifiere al sulfului printr-un aditiv. Dar nu-s sigur. Poate stie cineva mai precis...Zilele trecute auzeam la radio ca producatorii motorinari vor fi obligati de stat sa introduca in motorina nu stiu cat la suta de carburant biodiesel pt reducerea poluarii. Din cate stiu nu prea face bine la motoare. Aveti vreo info suplimentara?
Comment
-
[QUOTE=nik;55505]Motorina Euro 5 are mai putin sulf decat cea Euro 4. Sulf, nu siliciu. Altfel ne mutam cu totii la Silicon Valley Ma gandesc totusi ca s-ar putea ca asta Euro 5 sa aiba ceva aditivi care sa unga mai bine pompa, sa inlocuiasca efectul de lubrifiere al sulfului printr-un aditiv. Dar nu-s sigur. Poate stie cineva mai precis...Zilele trecute auzeam la radio ca producatorii motorinari vor fi obligati de stat sa introduca in motorina nu stiu cat la suta de carburant biodiesel pt reducerea poluarii. Din cate stiu nu prea face bine la motoare. Aveti vreo info suplimentara?[/
asa vere, sulf, nu stiu la ce ma gandeam! si nu, nu are aditivi, daca iti pui motorina euro 5 in motor, ar trebui sa pui tu aditivi, ca daca ar avea aditivi pt o lubrefiere mai buna, ar fi pt euro 4, nu?1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
Comment