Consum mediu al Loganului 1,5 dCi Euro4

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• poi nu stiu daca e sau nu normal sa pape asa mult ulei in 5000 km ..cand am fost la intalnirea loganclub galati au verificat si baietii uleiu`...si dupa 10000 km tot aveau mai mult fata de mine cu 5000...unii mi`au zis ca diesel`urile consuma ulei mult in primii 6-7000 km acu` nu stiu ce sa mai zic...

Comment

• Originally posted by huzzy1981 View Post
      e normal sa manace ulei numai dupa 5000 de km?
      Daca n-a scazut sub minim... nu te impacienta... inca .

Comment

• Originally posted by huzzy1981 View Post
        e normal sa manace ulei numai dupa 5000 de km?
        Cam la orice masina diesel se consuma ulei in exploatare. Dar nu mult, ci foarte putin.
        Si nu uitati ca uleiul se verifica la rece, pe plan perfect drept.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• certific ca haleste bine de tot ) cel putin acum in primii km si la mine e tot cam la fel cu nivelu ...

Comment

• deh..ce sa`i faci asa`s motoarele diesel..am auzit proprietar de astra h diesel care dupa 4300 km a completat cu ulei ca era minim minim..deci papa mult ...de ce ? nu stiu...o fi strans motoru` nu s`o fi lasat o fi de la frig...

Comment

• cand sa zic si eu doamne ajuta ca a mai scazut oleaca consumu...am ajuns la marea performanta de a avea 7,4% O nu mai am nic de zis...
              passat 2.0 tdi are consum 7,3% si e motor 2ooocmc si 140 de cai...nu 1.5 si 70 de amarati

Comment

• mie imi ia in oras acum 6,1-6,2, deci sunt multumit....
                1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• consumu final pe ultimu plin: 7.6 ...

Comment

• aoleo cannabys..detii recordu` ... bine ca in bucuresti sa zic ca mai inteleg desi e mult tare 7,6

Comment

• 6.5% in ultimii 300km (metoda plin-plin) numai in Bucuresti. Nu ma compar cu Cannabys ca asta e dus rau! Daca l-ati vedea cum merge cu masina, v-ati mira ca are consum de numai 7.6%

Comment

• eu nu trag de ea sa zic ca dom`le o rup ...schimb la 2500 de turatii mers normal si vad ca e in continua crestere consumu`

Comment

• Schimba la 2000-2200 si o sa-ti scada sub 6.5... garantat!

Comment

• nu stiu cum faceti voi, dar mie nu imi consuma peste 6 in oras... poate merg la unele ore cand este treficul mai liber... nu stiu...
                            iar de schimbat viteze... de la 2000 in sus! (predomina 2500 rpm)

Comment

• o sa incerc sa schimb intre 2000 si 2200 sa vad ce se intampla iar la drum lung o sa incerc sa merg cu 90-100 constant sa vad si atunci

Comment

• De ce nu te duci la service? Doar ti-a spus si maus.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google