sa moara dusmanii de ciuda!
Consum mediu al Loganului 1,5 dCi Euro4
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Originally posted by keke View PostSalut , am un logan diesel 1,5 ;70 cai. Nu am computer de bord dar din calculele pe care le-am facut pe timpul iernii numai in oras mi-a luat 7 la suta.Ma intereseaza daca la voi e la fel .In rest ft ft ft multumit.
Este normal ca iarna sa iti ia mai mult..
Iarna+oras=consuma ridicat
Dar daca zici ca ti-a luat doar 7..atunci nu iti face griji....esti norocos...am vazut si cazuri cand llua 8
Comment
-
-
Consumul la Loganul meu este de 6.6% dimineata in zona Militari cand mergi bara la bara. Apoi in restul zilei cand prind mai liber scade, plus alte drumuri cu masina Militari-Berceni, Militari-Centru(ora 2-3, mi se pare mai liber), se creaza o medie de 5.9; Deci daca mergi constant in Bucuresti pe parcursul unei zile scoti pana in 6%, mers nesportiv(max 2500rpm).
Comment
-
Am si eu o problema legat de consum, sau mai degraba de cb.cred ca sunt off topic, dar aici am obs ca se vb de consum(cb).am un logand diesel din 2007;la mine consumul pe cb, creste(la mers sportiv), iar dupa mers sportiv daca fac mai multe drumuri lungi cu mers usor, nu-mi scade consumul pe cb.stie cineva care ar fi problema????Mc pt ajutor:Pla cat mai multi km fara evenimente...
Comment
Comment