Consum mediu al Loganului 1,5 dCi Euro4

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa moara dusmanii de ciuda!
    1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• :P...si al meu cam la fel consuma innafara(4.4) si in oras imi ia 5.8...nush cum conduc altii de le ia 8 dar la mine cand ma dau la el mai mult de 6.4 nu imi ia

Comment

• consum pe ultima suta de km doar in oras: 5,9 ...asa parca mai merge

Comment

• Salut , am un logan diesel 1,5 ;70 cai. Nu am computer de bord dar din calculele pe care le-am facut pe timpul iernii numai in oras mi-a luat 7 la suta.Ma intereseaza daca la voi e la fel .In rest ft ft ft multumit.

Comment

• iarna mananca cel putin 1 l in plus fata de vara..am avut si 8% consum..bine poate si din cauza ca masina e noua..acum am 5900 si ceva de km

Comment

• 6.9 ultimul consum 100% bucurestean mers sportiv

Comment

• Originally posted by keke View Post
                Salut , am un logan diesel 1,5 ;70 cai. Nu am computer de bord dar din calculele pe care le-am facut pe timpul iernii numai in oras mi-a luat 7 la suta.Ma intereseaza daca la voi e la fel .In rest ft ft ft multumit.

Este normal ca iarna sa iti ia mai mult..
                Iarna+oras=consuma ridicat
                Dar daca zici ca ti-a luat doar 7..atunci nu iti face griji....esti norocos...am vazut si cazuri cand llua 8

Comment

• Originally posted by andrrei_ro View Post
                  consum pe ultima suta de km doar in oras: 5,9 ...asa parca mai merge
                  Cam asa aveam si eu consumul /urban cand erau temperaturi scazute, dar de cand a dat caldura .... a mai scaut, la 5 /5,3 % .
                  , sunt cu ochii pe voi !
                  :thumbsup:

Comment

• Consumul la Loganul meu este de 6.6% dimineata in zona Militari cand mergi bara la bara. Apoi in restul zilei cand prind mai liber scade, plus alte drumuri cu masina Militari-Berceni, Militari-Centru(ora 2-3, mi se pare mai liber), se creaza o medie de 5.9; Deci daca mergi constant in Bucuresti pe parcursul unei zile scoti pana in 6%, mers nesportiv(max 2500rpm).

Comment

• Consum pe 100 km in afara orasului 4,4%

Comment

• Sal, am facut revizia la 20.000KM in BC, la drumul IS - BC mi-a luat 5,5l cu 110-120Km/h, la intoarcere cu filtrele noi si schimb ulei ... BC-IS mi-a luat 4.5l cu 100-130Km.
                        Blue Diesel Tech

Comment

• Consum in sibiu mers pe centura catre medias..6%

Comment

• Am si eu o problema legat de consum, sau mai degraba de cb.cred ca sunt off topic, dar aici am obs ca se vb de consum(cb).am un logand diesel din 2007;la mine consumul pe cb, creste(la mers sportiv), iar dupa mers sportiv daca fac mai multe drumuri lungi cu mers usor, nu-mi scade consumul pe cb.stie cineva care ar fi problema????Mc pt ajutor:P
                            la cat mai multi km fara evenimente...

Comment

• Ar fi bine sa specificam si viteza medie la care s-a realizat consumul.Eu deexemplu la 38 km/h(vit. medie) am consum de 5.3l,70% afara restul in bucuresti

Comment

• 5.4 mers normal 6.2 mers sportiv rau..doar in oras...consum afara: 4.4 la 90km/.h constant

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google