bine eu vorbesc de un consum mediu la un drum de 2300 km unde e si trafic mergi si la maxim,am scos si eu 4,3 de la focsani la arad masina era noua si am mers destul de incet.
Consum mediu al Loganului 1,5 dCi Euro4
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Exclusiv urban, cam 10-15 km/zi, 2 persoane suple, motorina numai de la Petrom, mers... spre sportiv (nu sta acul sub 2000 rpm) = 7 litri % (date "comunicate de CB" - neverificate cu rezervorul). Masina are 17 kkm.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Am Logan Diesel 1.5DCI din dec 2007. Am alimentat de la OMV doar motorina OMV Alpin diesel daca bine tin minte si odata de la PetromV (). La 12500 km mi s-a aprins becul de defectiune la bord si am mers instant la service. La test mi-a gasit apa in motorina si dupa mici discutii, argumentate din partea mea cu toate bonurile de motorina de cand am luat masina, mi-au scos proba din motorina si mi-au aratat ca am APA. S-a vazut clar, nu am mai avut ce sa zic. Asa ca am platit curatirea circuitului si schimbarea filtrului de motorina, au scos toata motorina din rezervor (350 lei m-a costat la vremea aia prin 2008) si dupa ce m-am orientat care motorina ar fi mai buna am alimentat doar de la Rompetrol - Cluj (cu exceptia momentelor cand am iesit in afara romaniei si am alimentat de la Aral si Schell Austria). De atunci nu am mai avut nici o problema cu motorina (parerea mea e ca motorina Rompetrol EFIX 5 e cea mai buna). Cei de la Rompetrol mi-au acordat si un contract prin care garanteaza calitatea combustibilului astfel ca in caz de defectiune la injectoare, ei platesc. Sunt f multumit si nici nu o sa mai bag de la OMV in viata mea.
Nota: Consum mediu 5.4 dar cum eu ma plimb tot prin buricul orasului ajung si la 5.7 - 5.8. La drum intins insa am ajuns si la 4.4 sau chiar mai putin
Comment
-
Constanta-Bucuresti-centura bucurestiului(aeroportul Otopeni) si retur inapoi acasa la Constanta.
Total km parcursi: 579
La dus am mers cam cu 120km/h iar la intoarcere cu 90-100km(am mers cu viteza mai mica ca era noaptea si obosit iar autostrada A2 are o gramada de gropi)
Litri motorina Consumati: 22,5
Comment
-
Originally posted by pitarucea View Postsalut !! eu am scus asta vara 3,7 bucuresti -buzau, dar acu iarna sub 5 nu se nu scade ! mentionez ca bag numai de la omv iar drumurile sunt fara bagaje 2ua persoane
Ori este o eroare in calcul (foarte probabil), ori se merge suuubturat.
Cat despre rulajul iarna, cel putin la mine, pe distante mici (sub 5km) mi-a iesit un consum pe la 8L/100km (cu mers domol, gheata pe jos, mai aglomeratie, etc)
De aceea, il intreb pe colegul @mariandci pe ce distante a obtinut acel consum?Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
slutare! viteza mea pt drumuri mai lungi este de 90 100 km /ora
Comment
-
si din ce se vede acolo nu cred ca era subturata ! si nu am nici consum instant! sa zicem ca era o eroare ,desi nu cred ca era prea mare
am facut plinul la omv la europa --------iar la buzau am completat... au mai intrat 4.5 litri
desi este foarte adevarat ca aici se discuta despre consumuri medii , la mine acestea se situiaza undeva intre 4.2----4,8 vara respectiv 5---5,5 iarna.
Comment
Comment