Consum mediu al Loganului 1,5 dCi Euro4

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Putin offtopic, dar ma scuzati. La Logan diesel nu cred ca ar trebui sa va faceti probl. cu consumu'. Am vazut la drum lung cat poate consuma un diesel, la 90-100...iti raman bani si de o bere sau ceva tigari, comparativ cu un benzinar.

Comment

Originally posted by gxg
      Pt ultimul consum inregistrat precizez ca am mers putin diferit fata de cum o fac de obicei. Adica am schimbat numai dupa 2500 de ture si am dus frecvent pana la 3500-4000. dar asta singurul experiment pe care il mai fac . De acum inainte o sa incerc sa schimb numai pe la 2500 si in cazuri foarte rare dupa 3500(plecari de la semafor,etc). ca sa ajung iar la 4,5 % consum
      dar ai avut pe unde sa schimbi asha....eu am facut ieri de la gara de nord pana la mall vitan 1ora si jumate aproape.

Comment

Asa se intampla daca nu te descurci in trafic. Eu mereu cand e aglomeratie, intru pe alte stradute, sau pe rute ocolitoare ca sa nu stau la coada.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by Ruffbobo
          dar ai avut pe unde sa schimbi asha....eu am facut ieri de la gara de nord pana la mall vitan 1ora si jumate aproape.
          He , he , pai sa cam dus vara, si pe la noi prin C-ta , cam asa se circula deacum, .
          , sunt cu ochii pe voi !
          :thumbsup:

Comment

se circula ca apar masini peste masini ... aglomeratie mare ... drumuri proaste ...
            Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

Bucuresti-Tecuci(ghidigeni) 540 km consum mediu dus, intors 5.8 %
              Viteza medie 76 km/h , viteza max 150 km/h schimbat peste 3000 rpm.
              Masina a fost incarcata cu 5 persoane dus intors , plus bagaje etc...
              Motorina mol euro 4

Comment

in B consuma cam 6,5 (max 7)
                afara cam 5,5 (max 6,5) dar asta cand o ard bine de tot
                viteza maxima pe care i-am dat-o eu e 175km/h

Comment

nush cat de bine indica calculatoru de la dci meu.. imi arata la 50 de km un consum de 5 litri.. am ramas socat cand am vazut.. la condus normal..numai ca am prins un ambuteiaj lung si mergeam din 2 in 2 metri.. nush cat poate sa afecteze treaba asta la consum.
                  sigpic

Comment

In Bucuresti: 5.5-7.5% (in functie de trafic)
                    In afara: 4.2-6.1% (in functie de viteza, 4.2 la 90km/h)

Masina doar cu sofer (90kg) si rezervor ~50% plin.

Comment

• Pai conteaza foarte mult la consum daca stai in ambuteiaj. Gandeste-te ca e mai rau decat in oras. Consumul creste f mult.

Comment

• Se poate sa consume sub 4% ? Asa mi-a spus prietenu' meu taximetrist, ca cica daca mergi la drum intins, dar incet, 80-90 ia sub 4%...

Comment

• da poate sa ia si sub 4%,la mine la 80km/ora in viteza a 5-a are cam 1500-1600 de turatii,dar asta la drum intins.
                          in bucuresti prind numai aglomereala si mananca in jur de 7%.

Comment

• Originally posted by Octavian___28
                            Se poate sa consume sub 4% ? Asa mi-a spus prietenu' meu taximetrist, ca cica daca mergi la drum intins, dar incet, 80-90 ia sub 4%...
                            da e adevarat...cam 3.9 L iti ea...o sa testez odata si iti zic sigur

Comment

• Asa e , si eu am patit-o de 2 ori. O data pe A2, si a doua oara mergeam la Brasov, mi-a luat 3.6 L/%.
                              , sunt cu ochii pe voi !
                              :thumbsup:

Comment

• Un coleg de munca, pe Petrosani-Sibiu-Iasi, a scos 3,9% dar a mers cu maxim 100km/h.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google