eu am facut odata un test de genu asta...am mers numai cu 90km/h pana la bunica mea pe ruta Constanta-Tulcea-Mahmudia per total 155Km pana acolo si am consumat 7L de motorina ) e prea belea consumul asta la dci
Consum mediu al Loganului 1,5 dCi Euro4
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
primul consum "la ochi" ... adica ... 8km la dealer - 293 acum = 285 km parcursi
1l motorina la dealer + 56 pe bon - 42 in rezervor = 15 l
~ 5.2 ... strict in Bucuresti
Comment
-
-
Originally posted by alinrehauhttp://www.youtube.com/watch?v=ET6f1FP7I1Q
Uite consumul cel mai mic ...
Comment
-
Filmuletul nu e facut de mine ci de fratele meu cand era acasa . Filmuletul este facut undeva intre Bacau si Racaciuni aproape de intrarea in Racaciuni si nu era la vale . pe la minultul 3 e filmat si drumul si ... sunt 4 minute :P. Am sa fac nite probe cu tempomatul la diverse viteze sa vad cam la ce viteze consuma mai putin ...Last edited by alinrehau; 4 November 2007, 18:41.
Comment
-
revin cu un consum ... si niste nervi ... (motiv: fac plin, merg 150 km pe dn1 cu 2500 rpm treapta 5 aprox 105-110 km/h ... ajung in bucuresti fara nici o linie in minus ... merg in bucuresti 50 km imi scad 2 liniute) ...
consum ... ~960 de km acum, 100 litri bagati, 42 in rezervor ... consum ~6.04%
(inainte sa plec la munte crescuse consumul in bucuresti la 6.7)
pareri: mult/putin? pentru bucuresti ... sincer mi se pare putin cam ridicat
p.s. cine stie cati l intra in rezervor la 1.5 dci?
Comment
-
omfg ) ... nu creca au intrat chiar atatia, plinu l-am facut la al 2-lea sau al 3-lea click la pompa...
inca ceva ... indicatorul din meniul de service... cat de corect este? de ex eu acum mai am 42 pe indicator... asta include si rezerva de 5? sau indicatorul e doar o aproximatie ...
Comment
-
te cred, n-am zis ca nu, am zis ca nu am bagat atata... am bagat pana la clicku 2 sau 3 ... n-am stat sa balangan masina sa se aseze motorina in rezervor (cum faceam la tico) ) ca stai juma de ora si tot mai pui cate putzin ... (aia 6 litri erau zisi de CB? ... ce afiseaza CB = ce e in meniul de service?)
Comment
-
Originally posted by CAnnabYSconsum ... ~960 de km acum, 100 litri bagati, 42 in rezervor ... consum ~6.04%
(inainte sa plec la munte crescuse consumul in bucuresti la 6.7)
pareri: mult/putin? pentru bucuresti ... sincer mi se pare putin cam ridicat
din pacate...nu faci referire la timpul pe care l-ai pierdut in trafic, fredonand o melodie sau dormind pur si simplu la volan de.. pe langa tine nu se miscau masinile de minute bune
cred ca daca iei toate astea in calcul si multi alti factori poti preciza intr-adevar ca masina a consumat cam mult... pana atunciAttached FilesLast edited by mdi_pro; 5 November 2007, 22:32.
Comment
-
Faza asta am patit-o si eu ... ma duc la pompa sa ii fac plinul ca trebuia sa plec la Bucuresti , i-am spus tipului care se ocupa de chestia asta acolo ca ar trebui sa intre cam 10 l ca de obicei ii fac plinul si pe CB imi arata 10 l consumati , tipul ala a spus ca intra si 20 si i-am spus sa bage 20 ... si 20 a bagat ) . Vreau sa zic ca am facut 300 Km pana in Bucuresti , m-am plimbat inca ~40 Km pe acolo (Afumati - Otopeni - iesire din Buc pe la Afumati - carefour miltari ) si nu mi-a scazut nici o liniuta . Apoi a inceput sa scada normal . Tipul de la benzinarie imi spusese ca e aditivata motorina si de asta face spuma . Vlad (fratele ) a mers cu loganul asta la pana la Buc cu 13 L (mers la consum 90 - 100 ) asta pe CB .
Pe partea cealata m-a surprins faptul ca atunci cand am bagat masina pe laptop acolo aveam un kilometraj total de 22000 si ceva si pe bord era de 24k si ceva , de unde se explica si eroarea de 10Km/h si daca fac legaturile mai adaug inca 10 % la consum fata de ce zice CB ca sa stiu cat a consumat de fapt .
Si mie imi face faza cu liniutele dar la linia 2 , trei liniute tin o vesnicie si linia 2 cateva zeci de km .
Comment
Comment