Originally posted by andreiGTI
Consum mediu al Loganului 1,5 dCi Euro4
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by andreiGTInumai motorina sprint diesel OMV
Comment
-
Originally posted by CAnnabYS...
Consumul meu e de 4,3% in afara, cu 5 persoane in masina (da` persoane sanatoase, numai eu am 100 kg de muschi ), iar in oras, vad ca acum pe timp rece e undeva la 5,6%... vara am vazut ca statea pe la 4,9%.... Oricum, mult mai bine decat vechea dacie pe benzina, din `89!1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
495 km cu 29 l de motorina (facuti in weekend-ul asta. Bucuresti-Braila si retur). Vant puternic din lateral-fata, doua persoane, putin bagaj. Viteza maxima 120 (nici nu se putea mai mult, ca ma zburau TIR-urile de pe sosea). Un pic dezamagit de consumul asta, ma asteptam sa fie mai mic, chiar daca batea vantul din fata.
Ce am abservat:
Motorina aditivata imi creste consumul cu 1-1.5L% in afara orasului si ~2L in oras, e adevarat, daca ciupesc acceleratia ajung in portbagaj...
Sunt eu paranoic sau chiar creste consumul cu motorina aditivata?
Comment
-
-
motorina aditivata de la rompetrol e "efix euro4" sau mai au si altceva?
Comment
-
Originally posted by Sp!keDupa ce am bagat motorina aditivata de la Rompetrol am sarit de 8. Deseara o sa-mi pun de la Euro4 de Petrom, cu asta aveam consum 5.5-6.5 in oras.
wwwaaaaaaaawwww. spike si ma miram eu defiecare data dc imi da un consum de 8, 10 litri la suta... o fi din cauza asta?... ca e cu aditivi?sigpic
Comment
-
Originally posted by Sp!keDupa ce am bagat motorina aditivata de la Rompetrol am sarit de 8. Deseara o sa-mi pun de la Euro4 de Petrom, cu asta aveam consum 5.5-6.5 in oras.1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Originally posted by unicwwwaaaaaaaawwww. spike si ma miram eu defiecare data dc imi da un consum de 8, 10 litri la suta... o fi din cauza asta?... ca e cu aditivi?
1. E mai scumpa cu 10 bani/litru decat cea de la Petrom
2. Se arde foarte repede.
Problema cu aditivii e cam ciudata, eu stiam ca daca bagi aditivi in carburant, nu-i maresti cifra octanica ci faci carburantul sa arda fara depuneri. Acum... Dumnezeu stie ce baga astia de la Rompetrol in motorina de arde mai ceva decat benzina, e adevarat ca daca ciupesc acceleratia ceva mai sportiv, MCV-ul meu musca din asfalt.
Comment
Comment