zilele astea a fost ceva mai cald motoru` s`a incalzit mai rapid si minune...mi`a scazut consumu de la 7.3 cat arata acu` ceva timp cb`u la 7...nush ce sa mai cred..o fi de la vreme n`o fi de la vreme...oricum tot mult e
Consum mediu al Loganului 1,5 dCi Euro4
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
e sezonul scaderii consumului ... absolut fenomenal )) la plinul anterior am avut fenomenalul consum: 8,36 ...
la plinul curent 25 litri consumati pana acum si 400km facuti = 6.25% ...
p.s. stilul de condus a fost acelasi
Comment
-
Nici nu mai sunt asa de multi consumatori (releele pentru incalzire, dezaburire luneta, aeroterma) si de aia a scazut consumul.
Comment
-
Si eu aveam un consum cat de cat mare , mie in bucuresti sub 7,4 nu-mi scadea, pana intr-o zi cand m-am hotarat sa mai fac un pic de curat prin portbagaj, cu ocazia asta am lasat si trusa de scule acasa(aprox 30kg) lucrez zi de zi si imi e lene sa o scot si sa o bag mereu uin portbagaj asa ca o plimbam dupa mine peste tot, surpriza consumul mi-a scazut la 6,6 -6,7.
Asa ca nu faceti ca mine, nu plimbati greutati dupa voi aiurea, lasati-va prieteni sa mearga pe jos ca sa scoatem un consum cat mai mic
Cred ca, consumul difera si in functie de nivelul de echipare al masini, dimensiunea amvelopei, presiunea din ea, consumatori electrici, conditi atmosferice, calitatea carburantului, sofer, cred ca mai sunt si altele....
Comment
-
Presiunea a fost masurata la rece?
Filtrul de aer cand a fost schimbat?
Comment
-
Daca ai mers pe drumuri cu praf mult e timpul sa schimbi filtrul de aer. Cati km are masina?
Comment
-
Ar fi bine la 5.000 sa-i schimbi filtrul de aer, de ulei si uleiul.
Comment
Comment