ma refeream doar la vreun "toma necredinciosul
Consum mediu al Loganului 1,5 dCi Euro4
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Consum Dacia Logan 1,5 DCI 85CP
Consum la 90-100 mers pe autostrada http://www.youtube.com/watch?v=Hpxla...ature=youtu.beLast edited by kosstelino; 3 February 2013, 16:11.
Comment
-
Originally posted by kosstelino View PostConsum la 90-100 mers pe autostrada http://www.youtube.com/watch?v=Hpxla...ature=youtu.be
Originally posted by lancer_kta View Postda super medie dupa 100km parcusi pe autostrada cu maxim 90km reali.
parerea mea e ca te amagesti singur.
cu ce ma incanta daca consum 3litri si ajung de la Pitesti la Bucuresti in o ora si jumatate.
in momentul in care iesi pe o autostrada nu trebuie neaparat sa stai cu ea blana. daca nu te grabesti nu te deranjeaza ca ajungi cu 30 de minute mai tarziu. iar daca te grabesti risti sa nu mai ajungi.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Consum iarna 2012
astazi am trecut la rotile vara
la 1 noiembrie 2012 am pus jantele de tabla cu anvelope de iarna, am resetat consum si kilometri parcursi. dupa 4 luni de mers preponderent extraurban (schimbat trepte intre 2500-3000rpm, cox unde permite asfaltul si traficul) cam astea sunt rezultatele
Comment
-
Prima data cind conduc loganul pe o distanta mai mare de 5 km si nu in oras.
Concret 210 km pe A2 constanta bucuresti plecarea dimineata la 6.30 autostrada libera in masina 3 persoane de fapt 2 ar trebui sa trec (fimiu, nevasta si bagajele cu greu ajung la greutatea mea) timp insorit fara vint.consum ptr cei 210 km mi-a aratat 6.8 la o viteza medie de 130 - 140 km si o turatie de 3200 -3400.masina are 52000 km reali toate reviziile la service dacia uleiulschimbat in fiecare an cu toate ca nici odata nu s-au facut 10000 km pe an.masina a fost cumparata de noua de socrul meu dar nici o data nu a vazut viteza mai mare de 120 de km.ma asteptam sincer sa aiba un consum mai mic in cel mai rau caz 6.am incercat si de 2 ori sa vad care este viteza maxima aproape 160 la blana imi ajunse-se piciorul la radiator. La prima impresie dezamagit de consum dar placut surprins de tinuta loganului.
Imi puteti spune daca consumul este ok am vazut consumuri mult mai mici trecute aici
Comment
-
3.9 % (chiar si 3.6 %) scoti daca mergi in treapta a V a la drum intins dar sa nu depasesti 70kmh adica undeva la 15oo rpm. este ok daca mergi la consum dar in felul acesta ti se aduna foarte multa funingine pe esapamente.
sa incerci dupa vreo 5oo km sa ii dai talpa undeva la 4ooo rpm "sa vezi atunci ce nu mai vezi" in spate de fum negruZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
Comment