Putin offtopic, dar ma scuzati. La Logan diesel nu cred ca ar trebui sa va faceti probl. cu consumu'. Am vazut la drum lung cat poate consuma un diesel, la 90-100...iti raman bani si de o bere sau ceva tigari, comparativ cu un benzinar.
Consum mediu al Loganului 1,5 dCi Euro4
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by gxgPt ultimul consum inregistrat precizez ca am mers putin diferit fata de cum o fac de obicei. Adica am schimbat numai dupa 2500 de ture si am dus frecvent pana la 3500-4000. dar asta singurul experiment pe care il mai fac . De acum inainte o sa incerc sa schimb numai pe la 2500 si in cazuri foarte rare dupa 3500(plecari de la semafor,etc). ca sa ajung iar la 4,5 % consum
Comment
-
Asa se intampla daca nu te descurci in trafic. Eu mereu cand e aglomeratie, intru pe alte stradute, sau pe rute ocolitoare ca sa nu stau la coada.
Comment
-
Originally posted by Ruffbobodar ai avut pe unde sa schimbi asha....eu am facut ieri de la gara de nord pana la mall vitan 1ora si jumate aproape., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
nush cat de bine indica calculatoru de la dci meu.. imi arata la 50 de km un consum de 5 litri.. am ramas socat cand am vazut.. la condus normal..numai ca am prins un ambuteiaj lung si mergeam din 2 in 2 metri.. nush cat poate sa afecteze treaba asta la consum.sigpic
Comment
-
Originally posted by Octavian___28Se poate sa consume sub 4% ? Asa mi-a spus prietenu' meu taximetrist, ca cica daca mergi la drum intins, dar incet, 80-90 ia sub 4%...
Comment
Comment