Consum mediu al Loganului 1,5 dCi Euro4

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu am facut odata un test de genu asta...am mers numai cu 90km/h pana la bunica mea pe ruta Constanta-Tulcea-Mahmudia per total 155Km pana acolo si am consumat 7L de motorina ) e prea belea consumul asta la dci

Comment

• primul consum "la ochi" ... adica ... 8km la dealer - 293 acum = 285 km parcursi
      1l motorina la dealer + 56 pe bon - 42 in rezervor = 15 l

~ 5.2 ... strict in Bucuresti

Comment

• Uite consumul cel mai mic ...
        Last edited by crististreulea; 4 November 2007, 13:45.

Comment

• Momaaaaa ce frumos merge la vale si ce consum

Comment

• Originally posted by alinrehau
            http://www.youtube.com/watch?v=ET6f1FP7I1Q
            Uite consumul cel mai mic ...
            la vale era facuta poza

Comment

• poza esti tu SUPERCAR , el a filmat
              oricum nu trebuie neglijat faptul ca i-a trebuit o panta de vreo 3 minute si ceva secunde!
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Filmuletul nu e facut de mine ci de fratele meu cand era acasa . Filmuletul este facut undeva intre Bacau si Racaciuni aproape de intrarea in Racaciuni si nu era la vale . pe la minultul 3 e filmat si drumul si ... sunt 4 minute :P. Am sa fac nite probe cu tempomatul la diverse viteze sa vad cam la ce viteze consuma mai putin ...
                Last edited by alinrehau; 4 November 2007, 18:41.

Comment

• 4,6l/100km in conditii de mers pe drum de munte(cu vit.1, sa n-o stropesc cu noroi ) combinat cu sosea. Supermultumit!

Comment

• revin cu un consum ... si niste nervi ... (motiv: fac plin, merg 150 km pe dn1 cu 2500 rpm treapta 5 aprox 105-110 km/h ... ajung in bucuresti fara nici o linie in minus ... merg in bucuresti 50 km imi scad 2 liniute) ...

consum ... ~960 de km acum, 100 litri bagati, 42 in rezervor ... consum ~6.04%

(inainte sa plec la munte crescuse consumul in bucuresti la 6.7)

pareri: mult/putin? pentru bucuresti ... sincer mi se pare putin cam ridicat

p.s. cine stie cati l intra in rezervor la 1.5 dci?

Comment

• in rezervor la 1.5 dci iti intra maxim 65L

Comment

• omfg ) ... nu creca au intrat chiar atatia, plinu l-am facut la al 2-lea sau al 3-lea click la pompa...

inca ceva ... indicatorul din meniul de service... cat de corect este? de ex eu acum mai am 42 pe indicator... asta include si rezerva de 5? sau indicatorul e doar o aproximatie ...

Comment

• si daca e ca mine ce pierzi...? deci eu odata mai aveam vreo 6L in rezervor si apoi am mai adaugat exact 58 L si dadea pe afara,curgea din rezervor...deci daca nu crezi incearca si ai sa te convingi

Comment

• te cred, n-am zis ca nu, am zis ca nu am bagat atata... am bagat pana la clicku 2 sau 3 ... n-am stat sa balangan masina sa se aseze motorina in rezervor (cum faceam la tico) ) ca stai juma de ora si tot mai pui cate putzin ... (aia 6 litri erau zisi de CB? ... ce afiseaza CB = ce e in meniul de service?)

Comment

• Originally posted by CAnnabYS
                              consum ... ~960 de km acum, 100 litri bagati, 42 in rezervor ... consum ~6.04%
                              (inainte sa plec la munte crescuse consumul in bucuresti la 6.7)
                              pareri: mult/putin? pentru bucuresti ... sincer mi se pare putin cam ridicat
                              daca te referi la traficul din poza, mi se pare chiar mic consumul, daca te gadesti ca 70% din timpul zilei asa arata bucurestiul, mai nou chiar si ziua a intrat la apa,deci procentul creste uneori peste 100%, nu am pus la socoteala ca vine si iarna ...

din pacate...nu faci referire la timpul pe care l-ai pierdut in trafic, fredonand o melodie sau dormind pur si simplu la volan de.. pe langa tine nu se miscau masinile de minute bune

cred ca daca iei toate astea in calcul si multi alti factori poti preciza intr-adevar ca masina a consumat cam mult... pana atunci
                              Attached Files
                              Last edited by mdi_pro; 5 November 2007, 22:32.
                              http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

• Faza asta am patit-o si eu ... ma duc la pompa sa ii fac plinul ca trebuia sa plec la Bucuresti , i-am spus tipului care se ocupa de chestia asta acolo ca ar trebui sa intre cam 10 l ca de obicei ii fac plinul si pe CB imi arata 10 l consumati , tipul ala a spus ca intra si 20 si i-am spus sa bage 20 ... si 20 a bagat ) . Vreau sa zic ca am facut 300 Km pana in Bucuresti , m-am plimbat inca ~40 Km pe acolo (Afumati - Otopeni - iesire din Buc pe la Afumati - carefour miltari ) si nu mi-a scazut nici o liniuta . Apoi a inceput sa scada normal . Tipul de la benzinarie imi spusese ca e aditivata motorina si de asta face spuma . Vlad (fratele ) a mers cu loganul asta la pana la Buc cu 13 L (mers la consum 90 - 100 ) asta pe CB .
                                Pe partea cealata m-a surprins faptul ca atunci cand am bagat masina pe laptop acolo aveam un kilometraj total de 22000 si ceva si pe bord era de 24k si ceva , de unde se explica si eroarea de 10Km/h si daca fac legaturile mai adaug inca 10 % la consum fata de ce zice CB ca sa stiu cat a consumat de fapt .
                                Si mie imi face faza cu liniutele dar la linia 2 , trei liniute tin o vesnicie si linia 2 cateva zeci de km .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google