Benzina La Dci Din Greseala

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mariandci View Post
    Un coleg a pus benzina la un van 1.5 dci al firmei si a mers cu el aprox. 30 min. motorul merge ca vechea dacie in doua bujii. Ce ne facem?
    Dai la pompita pana iasa toata benzina si trebe schimbat filtru de motorina.

LE: dupa ce scoti toata benzina poti sa pui linistit motorina fara sa mai desfacii furtunase etc.
    LE2: In service la dacia nu este zii sa nu vina un dci cu plinul de benzina
    2004 Dacia Logan 1.4MPi
    2006 Dacia Logan 1.5dCi
    2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

salutaresi eu nou

Da daca pui benzina cu plumb la un mpi ce are ? am pus cam 5 L ?

Comment

Nu prea e bine. Ai scos-o sau ai mers asa cu ea?
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Daca mai insisti cu benzina cu plumb, distrugi catalizatorul, sondele lambda si probabil o sa infunzi si injectoarele. in rest, nici o problema daca ai bani sa le schimbi...
          cum ziceam si mai devreme, mastercard sau ochii mari si gandul la eticheta de pe pompa atunci cand alimentati.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by ionut.pwa View Post
            Da daca pui benzina cu plumb la un mpi ce are ? am pus cam 5 L ?
            mai este benzina cu plumb pe undeva de vanzare??
            1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Da la o dacie (1310) cu injectie daca-i scap cu plumb(premium) si ma doare in papuci de catalizator ce se intampla?
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Am mers cu ea . ce era sa fac ) dar oricum am bagat peste normala . la scurt timp adica a 2 zi de 2 ori mai multa .

Comment

@rocri, in principiu, nimic...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nasol rau de tot. mai bine ari fi sa il duce cineva in service ca nu se stie cat de tare poate afecta unele piese. dar daca a pus sub 10l nu-i nimic si ar face bine sa fie atent cand mai alimenteaza.
                    sigpic
                    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Nasol rau de tot.era si eu s-o patesc eram grabit dar noroc ca din graba uitasem sa deschid rezervoru cand am pus pompa la loc ca sa-l deschid am vazut ca era motorina...ma iubit cineva acolo sus atunci )

Comment

Cand bagi motorina in benzinar nu-i asa rau ca si cand bagi benzina in dieselar. la noi corectia e ceva mai simpla si mai ieftina

Comment

Originally posted by Tudor_cj View Post
                          Dai la pompita pana iasa toata benzina si trebe schimbat filtru de motorina.

LE: dupa ce scoti toata benzina poti sa pui linistit motorina fara sa mai desfacii furtunase etc.
                          LE2: In service la dacia nu este zii sa nu vina un dci cu plinul de benzina

Loganul are pompa ca vechea Dacie sa poti scoate motorina sau benzina in sticla ? Unde o fi asezata !
                          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
                            Cand bagi motorina in benzinar nu-i asa rau ca si cand bagi benzina in dieselar. la noi corectia e ceva mai simpla si mai ieftina
                            1. tre sa fii prea idiot sa bagi motorina in mpi, stutul la pompa de motorina e mai larg si nu incape in gaura rezervorului de la benzina.
                            2. nu as fi asa convins de adevarul afirmatiei de mai sus. stiu cazuri de oameni care au pus motorina si au schimbat la motor pe benzina urmatoarele:
                            pompa injectie, injectoare, bujii, rezervorul scos si spalat, plus resegmentat motorul.<ai dreptate doar cu conditia sa nu apuci sa-i dai cheie la masina, adica sa-ti dai seama ca ai pus motorina inainte sa te urci la volan>.
                            la diesel reparati aconsta in: golirea sau eventual plinul cu motorina<daca nu s-a pus prea multa benzina> si mers paan se consuma cocktailul din rezervor, dupa care o vizita in service pentru inlocuirea filtrului de motorina.

care versiune ti se pare mai ieftina?
                            Fuarte Nervos !!!

Comment

Aia in care pompa de benzina se desface si se curata filtrele de motorina, nicidecum aia in care pompa de motorina explodeaza (vezi patania cu passat-ul) pt ca benzina nu "doarme" la 1000 de bari, ca motorina. daca te prinzi ca ai bagat aiurea, nu apuca sa se "duca" injectoarele si bujiile. iar bujiile nu-s asa scumpe ca o turbina sau ca o pompa de injectie.

Comment

Si un injector benzinar este sub 500 lei iar unul de motorina este cam 1200 de lei. Preturile sunt aproximative Andrei le stie oficial.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google