Am si eu o intrebare, poate a incercat cineva pe aici asa ceva, tocmai mi-am montat pe masina alte roti (205/55R16), are cineva idee cum imi va influenta masina aceasta schimbare?
Jante R16
Collapse
X
-
insa proportional cu cresterea stabilitatii si a aderentei vei avea si o acceleratie mai slaba, ai grija cu ele mai ales la plecare fortata in curba, eu am am facut joc in planetare cand am pus anvelope mai mari pe supernova.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Abia astept sarbatorile pascale,voi pleca spre Brasov si ca de obicei mai duc pe Cheia, abia astept sa vad cum va sta pe serpentine pentru ca nu imi place sa stau in spatele altora, app i-am ridicat puterea cu aproximativ 30% si se misca mult mai bine
Comment
-
Originally posted by costy123 View Postiau talonul imediat inapoi, mai am un set si jumatate de roti de vara 4 kormorane de fabrica si 2 BFGoodrich (super bune)
Da, ai dreptate il iei inapoi! Dar dupa ce treci "again" de rar. In cel mai bun caz, poti scapa doar cu un avertisment. In cel mai rau caz....o amenda (+ talonul luat in ambele cazuri).
Comment
-
Originally posted by costy123 View Postiau talonul imediat inapoi, mai am un set si jumatate de roti de vara 4 kormorane de fabrica si 2 BFGoodrich (super bune)internal combustionizer
Comment
Comment