Sal everyone. Sunt nou pe forum. Cam de o luna se aude si la mine un suierat sub farul stang, in zona pompei de la servo-directie. Un artist de la service mi-a spus ca e normal, zgomotul fiind de la motorul electric care actioneaza pompa. E semn ca urmeaza sa-si dea duhul? Directia merge inca f. Bine. Se poate schimba doar motorul, sau se schimba cu pompa cu tot?
Pierdut Servodirectie Dci
Collapse
X
-
Ce defecti!Chiar nu puteau sa puna si ei vasul ala in asa fel sa faca posibila verificarea nivelului de ulei.Nu stiu dar mie mi se pare cam aiurea .Pai ramai fara oloi si tragi de covrig greuceanu si poate cine stie se mai intampla si ceva mai grav.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
@florin68: E normal, tiuitul respectiv.
Comment
-
Originally posted by zlate58 View PostNu are ce sa se intimple ceva mai grav decit sa ramai vara servo dar ramai cu directia clasicaI HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Sunt foarte mici sansele sa se intampla asa ceva.
Comment
-
Nici nu am zis ca sansele iss la 99% dar sunt sanse. Eu am patit anul trecut cu solenza intr-o curba am ramas fara servo, dar viteza a fost mica si am tras cu forta. Am oprit motorul am lasat 5 min si dupa aia nu a mai facut chestia aia. M-am uitat la nivelul uleiului si totul era ok. Inca nici acum nu stiu ce s-a intamplat, presupun ca a primit aer.I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Nu mai astepta inca 1.000 km, n-are rost si e riscant.
Comment
Comment