Am vazut la un mertan ieri geamuri albastre nu fumuri nu oglinda! ALBASTRE mai exact bleo deschis! Super frumoase dau un aier exclusivist aveti idee de vreun producator la noi in tara!? cred ca ar merita si loganisti asa ceva!
Geamuri Albastre
Collapse
X
-
Fratilor cum are dacia fara sa vrea tenta verzuie la geamuri asa are mertanu' intentionat geamuri azur/turqaz-ul acela splendid oricat de murdar este geamul la mertan ai impresia ca este tot curat din cauza culorii foarte tare treaba asta
intamplator si la dacia tot intentionat a iesit geamul cu tenta verzuie
Cu folie nu o sa iasa niciodata asa indiferent de culoarea foliei
nu mai posta consecutiv!Last edited by Seba; 17 June 2008, 16:23.
Comment
-
Geamul respectiv are elemnte chimice speciale in compozitie care filtreaza radiatiile!Reduce efectul de sera, deci aici nu e vorba de folie!Oricum ar fi orice geam contine oxid de fier lasat intentionat pentru a nu se decolora interiorul de la lumina Soarelui!
PS: Sticla nu e corp solid, e doar un lichid supraracit si cu o miscare extrem de lenta!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Cred ca se poate gasi undeva unde sa se faca pe comanda asemenea geamuri. Un vecin din ploc avea o dacie 1300 din 96-97 si avea parbrizul albastru. Nu era folie. Era un albastru si l-am intrebat la vremea aceea si a zis ca e bun pentru mersul noaptea si ziua projeaza de soare. Dadea o tenta de albastru in toata masina. Deci ma gandesc ca exita cineva care face asa ceva.1.5 dc
Comment
Comment