Geamuri Albastre

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Geamuri Albastre

Am vazut la un mertan ieri geamuri albastre nu fumuri nu oglinda! ALBASTRE mai exact bleo deschis! Super frumoase dau un aier exclusivist aveti idee de vreun producator la noi in tara!? cred ca ar merita si loganisti asa ceva!

Simplu iti pui folie albastra sau bleu in bucuresti se gaseste cu siguranta in vitan(in targ)am pus eu pe maisna la tine nu prea stiu sau nu stiu de unde sa o iei poate gasesti pe net
    sigpic

Comment

E si asta o solutie! Eu credeam ca e vreo masinarie care le face asa! Ca si la cele fumuri

Comment

Pai nu cred eu nu am vazut dar folie cu siguranta exista ca eu am avut pe masina
        sigpic

Comment

La mercedes, asa is din fabrica geamurile cu tenta albastra,deci nu cred ca este vre-o masinarie care sa le faca sau ceva,dupa ce au iesit ele din fabrica!!
          sigpic

Comment

Folie- alta solutie nu cred ca este. Ai eu vreau sa imi pun. Ca masina e albastra si atunci parca ar merge so o fac si mai albastra.
            1.5 dc

Comment

Fratilor cum are dacia fara sa vrea tenta verzuie la geamuri asa are mertanu' intentionat geamuri azur/turqaz-ul acela splendid oricat de murdar este geamul la mertan ai impresia ca este tot curat din cauza culorii foarte tare treaba asta

intamplator si la dacia tot intentionat a iesit geamul cu tenta verzuie

Cu folie nu o sa iasa niciodata asa indiferent de culoarea foliei

nu mai posta consecutiv!
              Last edited by Seba; 17 June 2008, 16:23.

Comment

Geamul respectiv are elemnte chimice speciale in compozitie care filtreaza radiatiile!Reduce efectul de sera, deci aici nu e vorba de folie!Oricum ar fi orice geam contine oxid de fier lasat intentionat pentru a nu se decolora interiorul de la lumina Soarelui!
                PS: Sticla nu e corp solid, e doar un lichid supraracit si cu o miscare extrem de lenta!
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Cred ca se poate gasi undeva unde sa se faca pe comanda asemenea geamuri. Un vecin din ploc avea o dacie 1300 din 96-97 si avea parbrizul albastru. Nu era folie. Era un albastru si l-am intrebat la vremea aceea si a zis ca e bun pentru mersul noaptea si ziua projeaza de soare. Dadea o tenta de albastru in toata masina. Deci ma gandesc ca exita cineva care face asa ceva.
                  1.5 dc

Comment

Eu am vazut pe un Golf IV folie albastra.Dar ai grija de unde iei ca nu stiu daca ai voie cu cele din Vitan.Mai bine dai un ban in plus si stii ca sunt legale->LUMAR
                    sigpic

Comment

Apropo cam cat ne costa montarea foliilor la firme omologate RAR si Politie ?. In Barsov am vorbit cu un reprezentat al unei firme si mia raspuns ca este 100 euro si se dau si garantie .
                      [SIZE="3"]

Comment

S-a mai discutat aicea despre folie autorizata pe geamuri si despre ionizare a geamurilor!
                        kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan
                        sigpic

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google