Cum conducem un dCi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

multumesc scuzati va rog off topicul

Comment

Sper sa nu fiu off topic, la dieselarul meu (1.5 dci scenic) mereu schimb peste 2500, doar cand e rece nu trag pe ea, in rest mai mereu :P. Destul de des urc in turatii mari (5000-5500), sa nu cumva sa se depuna ce stiu eu pe acolo ).
      Renault Scenic II
      Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

poate suntem un pic OFF TOPIC, si imi cer scuze pentru asta, dar e vorba tot de un dci renault.

si la scenic, atat la motorul de 85 cp cat si la cel de 100 cp, puterea maxima e la 4000 rpm. normal ca poti sa urci peste 4.000 rpm, chiar pana taie injectia dar conform graficului puterea va descreste peste 4000 rpm.
        vad ca il poti urca pana la 5.500, la tine la cat taie injectia? sau ai facut remapare?
        Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
        10.000 km - 22.01.2007

Comment

Nu am facut remapare, e stock, vreau sa zic ca la mine e electronic la bord, si e si micut turometrul care e o gradatie, stil benzina la logan, nu stiu daca a fost exact la 5500, putin peste 5000 eu am apreciat 5500 desii nu stiu daca e chiar acolo. Imi place cum se conduce, cred ca pe logan noul motor de 85 de cp va fi destul de suficient. Poti sa pui un grafic 1.5 dci pentru motorul acesta? Sunt curios daca il conduc cum trebuie.
          Renault Scenic II
          Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

Ai aici diagrama de cuplu pentru motorul 1,5 dci 85 CP.
            Attached Files
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ms, ce sa inteleg ca degeaba o soliciti peste 4000 de ture ca nu are rost sau cum?
              Renault Scenic II
              Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

Da, degeaba schimbi peste 4000 ca puterea o sa fie mai mica decat la 4000, o sa fie cum e la 3000 rot. Deci cel mai bine schimbi la 4000.

Comment

Originally posted by bogo4all
                  Ms, ce sa inteleg ca degeaba o soliciti peste 4000 de ture ca nu are rost sau cum?
                  pacat ca nu avem si noi un logan dci cu 85CP

Comment

Pai o sa iasa in toamna dci-ul de 85 CP si pe Berlina.

Comment

stiu ca o sa iasa abia atunci,dar acum inca nu avem pe berlina motorul asta ci doar pe MCV.
                      Totusi am ramas surprins placut sa vad ca consumul a ramas acelasi in comparatie cu dci-ul de 70CP ba chiar a scazut in oras la MCV cu motorizarea asta de 85CP,plus demaraj mult mai bun si viteza maxima inca 15Km/h in plus.

Comment

Plus cuplu marit si puterea crescuta la turatii mai joase.

Comment

imi pare rau acum ca m-am grabit sa iau masina,daca mai asteptam pana in septembrie aveam si eu dci cu 85CP si cu chiptuning aveam 100CP sub capota

Comment

Pai si acum poti sa-ti faci cu un chiptuning 85 CP din 70 CP.:p

Comment

asa e si cred ca o sa il fac cat de curand,desi era mai super sa scot dintr-un motor de 85CP un 100- 105 CP

Comment

Sa nu exageram, din 85 CP nu poti sa scoti mai mult de 100 CP. Undeva la 95-97 CP, nicidecum 105 CP.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google